sobota 11. dubna 2020

Krásné jaro a veselé velikonoce 2020

Přeji všem krásné a trochu nezvyklé Velikonoce 2020.Všechno je jinak a celý svět je naruby.  Jsme ponořeni do velkých změn a vypadá to, že ještě další nás čekají.

Jít koledovat  v rámci své bezpečnosti a bezpečnosti druhých nesmíme. Návštěvy s kamarády a příbuznými  se nedoporučují. Situace je někde zoufalá, někde vážná a někde prostě je jen taková jaká je.

 Nedávno jsem četla, že lidé se ze všeho nejvíce bojí změn. Jsou pro ně velmi traumatizující. Je to
logické, jakákoliv změna po nás vyžaduje i změnu uvnitř nás samých a to naše mysl nemá ráda. Ona má ráda své jisté. Víte jak se říká "smrádek , ale teplíčko".
A nás velké změny teprve čekají. Včera jsem měla půjčeného pejska a šla jsem ho venčit. Tak jsem mu říkala "tobě dám vodítko, sobě náhubek a můžeme jít ven". Prostě to tak je.

Já osobně si vždy ráda připomínám, že situace, je taková jaká je, ale jen já se rozhoduji jak na 
ni budu reagovat. A pokud to jde, nezapomínejte na humor. Vzpomeňte na našeho dobrého vojáka Švejka, ten s ním zvládnul i první světovou. A tak hlavu vzhůru! Koledovat můžete jít sám a pozvěte si třeba psí kamarády jako z obrázku. Jejich počet, kolik jich může chodit spolu, zatím není omezen.

Zkuste tomu zasmát nebo  raději zařechtat, ať víme, že jsou ty Velikonoce. Všechno se zvládne a nebojte, změna je možná i k lepšímu. Tak vám všem přeji krásné "náhubkové" Velikonoce plné změn. A zkuste si připomenout ještě jedno rčení. Každé zlo je pro něco dobré. No uvidíme, co nás ještě čeká.
Autor článku Jana G.

Žádné komentáře:

Okomentovat