středa 25. srpna 2021

Něco k zamyšlení.


Jsem rodič již dospělých dětí. Jsem hrdá na to, že naše dospělé děti mají svůj zdravý rozum, intuici a nepodlehly mediálnímu tlaku, strachu a manipulaci.  Myslím, že jsou schopni se podívat na problém z několika úhlů pohledu a umí si udělat nadhled. Vnímám, že už dost lidí, je dnes schopno rozpoznat pravdu od lží, a používají ještě stále svůj rozum.

Dnes v TV opět stále dokola. Informace, které mají vyvolávat strach a stres. Neustále se měnící vládní rozhodnutí, které nemá občas se zdravým rozumem nic společného. Teď přišla doba, kdy se média a politici zaměřili na citlivé téma, a to jsou děti.  Nechápu, jak někdo může mít to svědomí a nutit do očkování děti, experimentální vakcínou.  Ono nestačilo děti dusit v rouškách a testovat. Tato vláda se tak neskutečně podepisuje na psychice dětí a bohužel to některým rodičům stále nedochází. Tady nejde o zdraví, tady jde o byznys a manipulaci.

Pokud si někteří chtějí koupit nové auto, ledničku, počítač, tak si o daném produktu zjistí dost informací, aby neudělali chybu. Když jde ale o zdraví dětí, tak jsou ochotni poslouchat jenom jednu stranu?

Rodiče dětí, uvědomte si, že rozhoduje o něčem opravdu velmi závažném, co už nejde změnit. A to je experimentální vakcína. Co budete dělat až za pár měsíců budou vaše děti prožívat případné nežádoucí účinky? Kam si půjdete stěžovat, kde budete hledat pomoc? Není vám podezřelé vše, co se kolem toho děje? Vezměte rozum do hrsti, pokud je čas. To, co bylo stále označováno konspirační teorií, se nějak rychle stává pozvolna skutečností. Používejte zdravý rozum dřív, než bude pozdě. Všechno má svou příčinu a následek.

Žádné komentáře:

Okomentovat