sobota 13. srpna 2022

Jste psychicky připraveni na podzim a zimu?


Na základě nejrůznějších informací to vypadá, že po prázdninovém oddychu od Covidu, roušek a vládních „buzerací“ nás čeká další zatěžkávací zkouška a tou je energetická a ekonomická krize.

Mnozí z nás se na toto období připravují. Dělají si zásoby potravin, řeší náhradní zdroje elektřiny, soběstačnost, propojují se se stejně naladěnými lidmi apod

To je vše v pořádku, ale je třeba nezapomínat, že tento tlak a zkoušku potřebujeme ustát také psychicky. 

Pokud není naše psychika v pořádku, ztrácíme svou vlastní energii a sílu odolávat tlakům zvenčí. Jsme snadno ovlivnitelní a ve stresu a napětí děláme často mylná rozhodnutí. Rozhozená psychika má vliv i na naše vztahy, fyzické tělo (bolesti zad, bolesti hlavy, vysoký tlak, imunitu apod.)

Možná by chtělo připomenout, že svými myšlenkami, emocemi, myšlenkovými programy a vibracemi ovlivňujeme svoji vlastní realitu.

Nacházíme se jako lidstvo na prahu krize a spontánní evoluce dějin. Naše planeta se přesunuje do vyšších vibrací a my s ní potřebujeme udržet krok. Již v roce 2012 nastala doba přehodnocování našich vnitřních hodnot a názorů.

Byli jsme uvězněni v matrixu mylných přesvědčení, vědomě odpojeni od vlastní podstaty bytí, potlačili jsme svůj vlastní selských rozum, intuici a uvěřili mnoha lžím. Nechali jsme se manipulovat, zastrašovat, tak aby „mocní této planety“ mohli ovládat lidstvo a finančně bohatli.

Máme všichni šanci to zastavit. Je nejvyšší čas vystoupit z rolí oběti, kritika, ze starých paradigmat a programů. Mnoho lidí se duchovně probouzí, ale mnohým je třeba ještě pomoci. Jsme všichni v této „hře jménem ŽIVOT“ důležití a stejně nikdo z ní nevyvázneme živý. Ale nyní jde o záchranu dalších generací a záchranu naší duše.

Je třeba si uvědomit svou vlastní moc a vnitřní sílu a přestat ji nevědomky předávat našim manipulátorům.

Mnozí se v informacích, které přicházejí ztrácí a neví již čemu a komu věřit. Věřte nejvíce sami sobě a své intuici. To, co většina z nás hledá se nachází uvnitř každého z nás, v našem srdci.

Bohužel ještě dost lidí je uvězněno ve svém egu a jejich srdce jsou zavřená a zraněná. Ovlivňují je potlačené a nevyřešené emocionální bolesti z minulosti, negativní programy a přesvědčení uložené v naší mysli. Existují účinné metody, které nám pomohou tyto programy přepsat a uvolnit.

Energetická psychologie, která se dostává stále více do popředí zájmu je jednou z nich. Napomáhá nám zvládnout limitující názory a přesvědčení. Energetická psychologie je založena na poznání a manipulaci s nervovými srdečními biopoli v našem těle. Pracuje s energetickými centry čaker a s dráhami energie v těle. Propojuje tři důležité aspekty. Mysl, emoce a energii vlastního těla. 

Pokud fyzicky uvolníme (například EFT – tappink) tok energie v našich meridiánech, uvolníme zablokované emoce a můžeme snadněji mentálně ve svém podvědomí přepsat blokující programy a přesvědčení.  Biologie naše těla je úzce spojena s našimi myšlenkami a emocemi a ovlivňuje energetické pole kolem nás.  Tím, že v našich fyzických tělech měníme vibrační nastavení, tak na základě zákona rezonance (Zákon přitažlivosti), ovlivňujeme i naši realitu. 

https://www.studiodaja.cz/seminare/eft-kurzy

Žádné komentáře:

Okomentovat