pondělí 20. dubna 2020

Také řešíte kožní problémy, ekzémy a vyrážky?

Chcete se léčit nebo uzdravit?Tak tuto super větu používá pan doktor Hnízdil u svých pacientů. Ten kdo se chce léčit, to má nastavené většinou takto. Mám problém, chci mastičku, lék a vy mi pomůžete zbavit se problémů. Pacient, který se chce uzdravit, to má ale jiné. Za prvé je třeba, aby odpovědnost “neházel“ na někoho jiného, ale plně ji převzal. A za druhé, aby byl otevřený tomu, hledat a najít skutečnou příčinu.

Když se nám na objeví vyrážka nebo jiný problém na kůži, znamená to, že se tělo začíná bránit. Chce přejít do akce. Cítíme se ohroženi,
jsme podráždění, máme vztek nebo strach. Při chorobách kůže je narušený kontakt. Kůže je totiž napojena na ledviny. Ledviny jsou úzce spojeni se vztahy. Může to být vztah k sobě samotnému nebo k druhým. Máme problém se vyjádřit případně si nastavit si své hranice. Stává se, že máme myšlenky, které nám nedají spát. Ve své mysli prožíváme tak své problémy znovu a opětovně. A tělo stále na základě těchto myšlenek posílá příslušné stresové hormony. 

Objevuje se nesoulad toho, po čem toužíme a co skutečně prožíváme. Dítě v manželství, kde žena není šťastná a neumí si nastavit svoje hranice, může často onemocnět ekzémem. Děti s matkou prožívají její vnitřní boj, jsou s ní většinou energeticky spojeni. Naše kůže je odrazem naší psychiky a pokud se chcete trvale uzdravit začněte u svých myšlenek a emocí.

Pokud se chcete dozvědět více podívejte se na odkaz- vyřešené případy nejen s kožními problémy..https://www.studiodaja.cz/eft-terapie/vyresene-pripady 

Žádné komentáře:

Okomentovat