sobota 5. února 2022


Blíží se nám svátek 14 únor, svátek svatého Valentýna.
Mnoho mladých, zamilovaných lidí si tento den dává drobné dárky. Muži nosí dívkám květiny, páry si plánují romantické večery při svíčkách a těší se ze své vzájemné lásky. Mnoho žen přemýšlí, kam se vytratila ze vztahu ta vášnivá láska a zamilovanost? Partnera třeba ani nenapadne koupit kytičku, na tož naplánovat romantický večer při svíčkách. A my ženy, pak sedíme smutné a pocit radosti a lásky necítíme.

Mnoho lidí je bez partnera či partnerky. Někteří po lásce touží, jiní se rozhodli být sami. Často ani neví, že nějaký svátek zamilovaných je. Jak by to mohli vědět, když nejsou přeci do nikoho zamilovaní. Možná je dokonce trápí pocit opuštěnosti nebo strachu, že už si nikoho nenajdou. Cítí smutek z předešlých rozchodů a bojí se dalšího zklamání. Čekají na lásku a ona nepřichází.

Co když ta pravá láska nepřichází zvenčí a nemusíme na ní čekat, až nám ji někdo dá. Lásku je třeba především sami sobě. Láskou, která vždy přetrvá je naše sebeláska. Energie lásky je nejsilnější energií ve Vesmíru.

Láska je silnější než strach. Lásku máme každý ve svém srdci, jen si ji mnohdy nedovedeme uvědomit a dovolit si jí. Mnoho lidí má uzavřené srdce z důvodu zklamání a bolesti. Dovolte si uvolnit vše, co brání otevřít se sebelásce. Jedině když jste sami naplněni sebeláskou, můžete dávat neomezeně i ostatním.

Člověk naplněný sebeláskou a sebe hodnotou nemá potřebu druhé omezovat, žárlit, ponižovat, přivlastňovat si je pod. Člověk naplněný svou sebeláskou dokáže druhé lidi přijímat bez posuzování a přijímat je bezpodmínečnou láskou.

Oslavte také svátek svatého Valentýna. Kupte si dárek, kytičku, udělejte si hezký večer sami se sebou. Zkuste projevit druhému člověku lásku bez očekávání, že ji potřebujete dostat zpět. Zkuste tento den lásku vnímat, cítit a naplnit sami sebe láskou. Zamilujte se sami do sebe, už je přeci čas. Když máte dostatek lásky uvnitř sebe, budete ji určitě mít dost i pro ostatní.

www.studiodaja.cz

  

Žádné komentáře:

Okomentovat