úterý 7. března 2023

Naprogramujte svou mysl na hubnutí

Pokud chcete nastartovat snižování váhy, zapomeňte na přísné diety, odříkání a mučení v posilovnách. Každá změna totiž začíná od hlavy.

Představte si, že by vše mohlo být jinak, než jste doposud slyšeli a zkoušeli. Všechna vaše rozhodnutí o tom, co jíte a kolik toho jíte, se odehrávají ve vaší mysli. Víte? Že existuje způsob, jak přeprogramovat vaši mysl, pomocí energetické psychologie a práce s myslí. Zkuste to nyní udělat jinak. A jak?

Uvolněte veškeré podvědomá negativní přesvědčení, které jste o hubnutí slyšeli nebo získali.

Uvolněte odpor k vaší stávající hmotnosti a přijměte ji s láskou (to neznamená, že si ji musíte nechat).

Prostě začněte milovat své tělo takové jaké, zkuste mu porozumět jeho signálům. Pak teprve můžete nastartovat změnu. Často vás vaše současná hmotnost na podvědomé úrovni chrání.

Když máte hlad, tak jděte a najezte se. Pokud vaše tělo hladový, podvědomá mysl ukládá zásoby (myslí, že je hladomor).

Naučte se rozlišovat pocit mezi skutečným hladem a hladem emocionálním.

Jezte, co chcete (ne co si myslíte, že byste měli).

Vše, co jíte jezte ale vědomě, pozorně a velmi pomalu (nikdy se nerozptylujte u jídla).

Když si cítíte, že jste najedení, dejte si okamžitě STOP (protože když budete mít opět skutečný hlad, můžete se jít přeci bez problémů najíst).

Naučte se eliminovat váš stres. Bohužel často stres ve vás může vyvolat jen představa, že buďte muset držet dietu, omezovat se a tvrdě cvičit. Začněte své tělo milovat, naučte se s ním vědomě komunikovat a váha půjde dolů sama.

V dnešní době existuje celá řada svépomocných nástrojů k ovládání mysl, k uvolňování emocí a prací s podvědomým. Patří k nim je metoda The Work, metoda EFT, řízená meditace apod. Pojďte nastartovat změnu a přidejte se k nám.

Pozvánka na nedělní webinář zdarma 19.3.2023 - Jak zvýšit sebevědomí a hubnout s lehkostí https://www.facebook.com/groups/1269825810556524

www.studiodaja.cz

https://katkanesvadbova.cz/jak-zvysit-sebevedomi-a-hubnout-s-lehkosti/

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat