neděle 7. října 2018

VOLBY – váš život je vaše volba

Tak mnoho z nás si v posledních dnech zahrálo krátkou roli voliče. Byli jsme doslova zahlceni, sladkými řečmi a sliby nových kandidátů politických stran. Překvapilo mě, co bylo pomluv a špíny házeno na konkurenční strany vzájemnými kritikami. Jak kdo a co dělá špatně nebo nedělá.
Docela mě to od voleb odrazovalo ale nakonec jsem volit šla.
A proč zamyšlení nad volbami ? Napadlo, mě zda i my sami si umíme a dovolujeme zvolit ve svém životě, to co je pro nás nejlepší. Velice mi zaráží (když pracuji s klienty) , že jsou často v prostředí které je nevyhovující, stresující, ubližuje jim a stejně si nedovolí dovolit změnu.
Voličem ve vašem životě jste VY a kandidátem, který může něco změnit jste také VY.

Dejte sami sobě sílu a dejte si svůj hlas. Pokud chcete šťastný a zdravý život – do VOLTE si ho.
Odpovědnost sami za sebe máme jen my sami. Máme odpovědnost za své zdraví, vztahy, štěstí, prosperitu a hojnost. Je čas voleb. Strany, které se neosvědčily přeci nebudeme volit. Pokud nás někdo zklamal, podvedl, lhal, tak je jen na nás jestli s ním chceme jít v životě dál a být jeho součástí a nechat si ubližovat.
Politiky si volíme do daného volebním období a máme svobodnou volbu to změnit.
Pokud se ve vašem osobním životě cítíte špatně, nešťastně, jste nemocní, ponižovaní, ustrašení, zkuste představit, že máte právě teď své osobní VOLBY. Staňte se sami sobě tím nejlepším voličem. Nastal čas pro ZMĚNU! Nastal čas převzít odpovědnost za svůj život.
Volte si „ stranu osobního štěstí“. Je to vaše strana a vaše volba. Být zdravý, šťastný, spokojený a žít v lásce a hojnosti je přeci vaše právo a vaše volba.
Pokud by jste chtěli ukázat cestu ráda budu vaším průvodcem Jana G..http://www.studiodaja.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat