čtvrtek 9. května 2019

Než vysadíte sazeničky vyplejte záhon



Než vysadíte sazeničky či semínka, vyplejte záhon.
Moje maminka se vždy těšila na jaro, jak si bude na zahrádce užívat pěstování kytiček a zeleniny. Občas sehnala nové sazenice nebo semínka kytiček, které dostala od sousedů nebo si koupila ty, které ještě neměla.
První věc, kterou ale vždy udělala, že si připravila vhodné místo a toto místo vyplela. Většinou zaklekla na zem a pracně dolovala plevel i s kořeny, aby opět nevyrostl a nezahubil malé rostlinky, které zasadila.

Používám ráda toto přirovnání k našemu životu. Je to jako s našimi
myšlenkami. Často si myslíme, že když začneme používat pozitivní myšlení a pozitivní afirmace, zlepší se nám život. Ale pokud jste doposud měli negativní myšlenky a přesvědčení kam se vám najednou poděli?
Zasadili jste semínka pozitivního myšlení, ale vypleli jste napřed záhon? Pokud nevyplejete plevel i s kořeny, objeví se za čas znova a sebelepší rostlinku vždy zahubí.

Tak, než zasejete semínka pozitivního myšlení, optejte se sami sebe – už jsem vyplel(a) záhon?

Naše negativní myšlenky, přesvědčení a vzorce chování jsou uloženy v naší podvědomé mysli a ta je mnohem silnější než mysli vědomá. Je to plevel, který bude ohrožovat nové sazeničky pozitivního myšlení. Opravdu se vyplatí vyčistit vše co tam být nemá.
Pokud chcete poradit jak to udělat jsem tu pro vás. Jana

https://www.studiodaja.cz/



Žádné komentáře:

Okomentovat