úterý 26. května 2020

Uzdravující síla odpuštění

Láska a odpuštění jsou dva nejsilnější léky na světě.  Pokud nám někdo v životě ublížil na fyzické a citové úrovni říká se, že čas všechno zhojí. Čas zahojí fyzické rány, ale citovou a emoční bolest si neseme mnohdy v sobě řadu let. Odpustit někomu, kdo nám velmi ublížil, není jednoduché. Pokud má odpuštění skutečně léčit musí být na dvou úrovních. Ze srdce a z pochopení. Je třeba pochopit situaci druhého člověka z jakého důvodu se tak choval. Možná on sám měl v tu dobu svoje velké problémy a jinak to neuměl. Někdy si můžeme některé lidi, kteří nám ubližují, přitáhnout do našeho života sami na základě našich tzv. duchovních lekcí.




Bohužel i to je možné. Mohu si do svého života přitáhnout partnera, který bude nevěrný, bude mne ponižovat, fyzicky a psychicky týrat jen proto, abych se naučila mít sama sebe ráda. Naučila se být sebevědomá, nezávislá a postavila sama sebe v životě na první místo. Pokud to pochopím, odejdu od takového partnera a navýším svou hodnotu a sebelásku. Lekci jsem zvládla a už nemusím do svého života přitahovat další podobné učitele. Dokáži-li s tímto člověkem ukončit vztah rituálem odpuštění ze srdce, přetrhám energeticky tuto vazbu a vztah může pokračovat úplně na jiné úrovni. Najednou můžete zjistit, že se stejný člověk k vám chová úplně jinak. Také se stává, že se vám sám za své chování později omluví (osobní zkušenost).


Stane se, že ale odpustit z nějakého důvodu nechcete. Zlobíte se, cítíte křivdu, ublížení, někdy se můžete cítit v roli oběti, což je také pochopitelné (když vám bylo psychicky ubližováno). Je to vaše rozhodnutí, ale bohužel má silné negativní účinky.
Negativní emoce, které máte v sobě na energetické úrovni uložené, ovlivňují funkci vašeho těla. Negativní emoce a stres jsou na prvním místě, které velmi nepříznivě ovlivňuje orgány našeho těla. Srdce, ledviny, imunitní systém, vysoký nebo nízký tlak apod. Z pohledu medicíny je 90 % nemocí a psychických problémů způsobeno stresem. Lidé, kteří jsou stále ve zlobě, křivdě a v neopuštění, trpí nejvíce rakovinou a srdečním onemocněním.

Také nás velmi ovlivňují energetické vibrace těchto emocí. Každý máme své energetické pole a vyzařujeme určité frekvence. To, co vyzařujeme, to do svého života přitahujeme jako magnet. Vaše nevyřešená emoční minulost vás doslova dohání ať chceme nebo nechceme.

Cítili jste v dětství ponížení a křivdu? Dávali vám najevo, že nejste dost dobří, nedostávalo se vám ocenění a pochvaly, na kterou jste čekali a pod? Ačkoliv na svoji minulost chcete někdy zapomenou, na vibrační (energetické úrovni) ji máte stále uloženou ve svém energetickém systému a vibračně přitahujete podobné situace.
Může se vám stát, že pracuje, snažíte se a zaměstnavatel vám nedá výplatu nebo neocení vaši práci? Proč? Ve vaší mysli máte sice jasno, že si to zasloužíte odměnu a ocenění, ale ve vašem srdci je stále uložen program křivdy a oběti! Tak podle vesmírných zákonů prostě přitahuje to, co na podvědomé úrovni vyzařuje vaše srdce.

Energie emocí a podvědomých přesvědčení je daleko silnější než energie myšlenky. Energie srdce a emocí je 5 tisíckrát energeticky silnější než energie myšlenky. První věc, kterou potřebujete udělat je zpracovat ne energetické úrovni všechny křivdy, zloby, ponížení apod. Pokud někoho nenávidíte pak jste k němu upoutáni citovým a energetickým poutem a jediným čím to můžete změnit je odpuštění.
Často, se setkávám s názorem. "Vždyť on je takový hajzl, že si to nezaslouží abych mu odpustil“. Dotyčný to nemusí vědět, že mu odpouštíte, vysvobozujete sami sebe, ne jeho!

Důležité je odpustit sami sobě, že jste v sobě tolik negativních emocí měli. Pak odpustit z úrovni srdce člověku, který vám nebo někomu jinému ublížil. Neděláte to pro něj (on to nemusí ani vědět), děláte to především pro sebe. Pro svůj šťastnější, svobodnější život, a hlavně pro své zdraví.

Kdyby lékaři znali sílu lásky a odpuštění, určitě by ji předepisovali na všechny nemoci. Odpuštění má doslova zázračnou moc na naši duši a fyzické tělo. 
Hledáte cestu ke své vlastní emoční svobodě a ke zdraví? Začněte co nejdřív. Život není o utrpení, ale o lásce a radosti.
více na www.studiodaja.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat