neděle 14. června 2020

Chcete trvale odstranit kožní problémy? Hledejte příčinu.


Vaše pokožka je odrazem vašeho vnitřního nastavení. Kožní problémy bývají hluboce spojeny s potlačenými a ukrytými emocemi, jako je strach, pocit stálého nebezpečí, zloba, křivda, nenávist, pocit viny apod.
Kůže se pak může stát jakým si ventilem přetlaku, jehož prostřednictvím všechno vychází ven. Z lékařského hlediska se kůže a nervová tkáň, při vývoji plodu, vytváří ze stejné zárodečné tkáně. Proto jsou naše emoce úzce spojeny s naší kůží.

Pokud chceme trvale odstranit problémy s pokožkou, je třeba odhalit prvotní příčinu. Bohužel se většinou zaměřujeme pouze na průvodní symptomy. Položil vám někdy váš kožní lékař otázku:

„Co vás dráždí?“ „Jakou emoci v souvislosti s daným problémem, který řešíte cítíte a nemůžete dát najevo?“  „Z čeho máte strach a obavy?“

Asi málo lékařů se zabývá hledáním problému. Většina z nich kožní problémy řeší klasickým holistickým přístupem, a to jsou léky a mastičky. Léky jsou také třeba a mohou nastartovat léčbu. Ale u dlouhodobých chronických problémů je především třeba hledat příčinu.

Emoce, které prožíváme jsou v pořádku. Jsou spojovacím článkem mezi naším tělem a naší duší. Jediná emoce která je škodlivá, je emoce kterou potlačujeme, nepřijímáme, nepochopíme. S touto emocí je třeba pracovat, abychom mohli uzdravit své zdravotní problémy. Jednou z metod, která umí pracovat s emocemi, a ještě navíc dává do rovnováhy váš energetický systém je metoda EFT.

Chcete se dozvědět více? https://www.studiodaja.cz/
Vyřešené případy:https://www.studiodaja.cz/eft-terapie/vyresene-pripady






Žádné komentáře:

Okomentovat