čtvrtek 8. listopadu 2018

Poskládejte se zase zpátky


Stalo se vám někdy, že se váš život zhroutil jako balíček karet?

Máte pocit, že se váš život právě teď rozbil na tisíce kousků a nikdy to nepůjde slepit?

Nebo již svůj život skládáte dohromady a stále se v těch rozházených puzlích nemůžete vyznat? Myslím, že jsme podobné situace zažili všichni. Každý okamžik ve vašem životě je příležitostí začít znovu. Může to být třeba i v padesáti nebo šedesáti.  Zastavilo vás vážné onemocnění, rozchod, odešli vám děti z domu?  Třeba už přišel čas přehodnotit konečně svůj život. Často žijeme své životy pro ostatní a zapomínáte sami na sebe.

Pravda je taková, že jste nikdy nebyli opravdu rozbití, vždy jste propojení v Jednotě bytí. Možná jste pouze ze své integrity vytlačili bolestné emoční události a chtěli na ně zapomenout.

Bolestné zážitky v naší minulosti jsou provázeny našimi silnými emocemi. Emoce je energie a ta se nikdy neztrácí (pouze může být potlačená, vytěsněná). 
Tyto neprožité a nezpracované emoční bolesti jsou ukryté uvnitř našich těl, v naší buněčné paměti a stále jsou vibračně aktivní, ať si to uvědomujeme nebo ne.

Díky těmto skrytým a poschovávaným bolestem hluboko v našem podvědomí nejsme schopni pocítit svou dokonalou celistvost a vnitřní rovnováhu. Je potřeba najít a poskládat tyto části zpět. Přijmout je s láskou, uvědomit si co nám chtějí sdělit. Možná je nevyšší čas osvobodit se od starých emočních křivd, zloby, ponížení, pocitů viny apod.

Pak jsme na dobré cestě se poskládat zpátky a prožít Jednotu Bytí. Je to podobné jako když skládáte puzle. Když najdete všechny kousky, objevíte kouzlo celku. Věřte, že to jde a stojí to za to!

Žádné komentáře:

Okomentovat