sobota 29. prosince 2018

Nepodceňujete sílu vaší mysli


Vaše mysl řídí vše, včetně kvality vašeho zdraví.

Dnešní ´Nová Biologie´ se překrývá s kognitivní vědou a kvantovou fyzikou, a to nám ukazuje, že máme suverénní kontrolu nad našimi životy. Geny nekontrolují naši biologii, mnohem větší vliv mají naše kognitivní přesvědčení operující na podkladech nevědomé mysli."

A co "záhada" meridiánových technik? Konečně objasněna?

Meridiánová psychologie využívá například metodu EFT. Tato technika je mocným nástrojem pracujícím s tělu vlastním elektromagnetickým systémem -přes aktivaci akupunkturních bodů.

 A opět-epigenetika nám pomáhá vysvětlit, proč například metoda EFT má tak vysokou efektivitu.
EFT má přímý vliv na naše geny prostřednictvím aktivace energetické oblasti fyzického těla, a to i na buněčné úrovni. Změnou signálu v energetickém toku meridiánů, můžete přímo ovlivnit své buňky a jejich genovou expresi.

Nemusíme být ovládáni našimi myšlenkami, omezujícími přesvědčeními a negativními emocemi. Naše emoce jsou řečí našeho těla.
Pokud jsou naše geny měnitelné, znamená to, že se mohou měnit od momentu
reakce na naše myšlenky a pocity. To, co můžeme udělat je naučit se pracovat se svými pocity a emocemi. Je to energie našeho těla a s tou je možné se naučit pracovat. Pokud se naučíme pochopit negativní emoci, udělat případnou potřebnou změnu a přesunout se vědomě do dobrého pocitu, okamžitě tak zlepšujeme kvalitu svého života.

Tajemstvím a klíčem k plnohodnotnému životu spočívá v odhalení a schopnosti změnit naše omezující negativní přesvědčení. Je čas podívat se do našich emočních rovnic, které silně ovlivňují náš dosavadní život.
Potřebujeme převzít plnou odpovědnost za své myšlenky a emoce. Tak můžeme vzít odpovědnost i za své zdraví, vztahy a náš život. 

Čerpáno z knih Bruce Liptona

Pokud máte zájem o terapii EFT - www.studiodaja.cz



1 komentář:

  1. Le_Meridian Financování Service šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou konsolidaci dluhu. Byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy pracovat s. Doporučuji každému, kdo hledá úvěr na kontakt. Email..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat