neděle 7. července 2019

Láska a odpuštění, dva důležité léky na všechny problémy.



Představte, si že by existovala úžasná medicína s jedinečnými léčivými schopnostmi, bez vedlejších negativních účinků a ještě k tomu zdarma. Měli by jste o ni zájem ?

Jak kdo ? Někdo je zvyklý běžet s každým problémem k lékaři a žádat lék na své bolesti. Lékař nebo lékárník je zde přeci proto, aby nás léčil ! Předáváme jim tak do rukou naši vlastní odpovědnost a vlastní moc nad svým životem. 

Pokud se podíváme a na slovo nemoc, je složena ze dvou slov ne- moc. Mnohdy doslova ztrácíme moc nad svými myšlenkami, emocemi a tím co se nám děje.

Samozřejmě, že lékaři a léky jsou důležitou součástí našeho života, pokud nám jde akutně o život. O tom se nedá pochybovat. Spousty lékařů jsou odborníci a specialisté na svém místě  a obětavě nám zachraňují zdraví. Ale u mnohých problémů si můžeme pomoci sami a nemusíme zatěžovat lékaře. Ty se mohou věnovat akutním a životně ohrožujícím situacím u jiných pacientů.

Dvě důležité životní medicíny jsou LÁSKA a ODPUŠTĚNÍ a já osobně k nim přidávám ještě další a to je VDĚČNOST

Ty si můžeme předepsat sami. Jsou zdarma a hlavně nemají nežádoucí vedlejší 
účinky ! Spíše naopak. Pokud si naordinujete 3 krát denně dávku lásky, odpuštění a vděčnosti budete překvapeni, co TO  s vámi po stránce psychické, fyzické udělá. 

Vedlejší účinek to má, ale pozitivní.  Zlepší se vám i vaše vztahy, práce,  finance apod.
Láska je totiž nejsilnější energií ve Vesmíru. Nejlépe to snad vystihl Albert Einstein v dopise své dceři – viz odkaz : https://zmenazivotajana.blogspot.com/2019/02/dopis-alberta-einsteina-dceri.html

To co je důležité pochopit, že na prvním místě je láska , kterou dáváme sami sobě. Naše sebeláska a sebe hodnota bývá prvním krokem k našemu uzdravení. https://zmenazivotajana.blogspot.com/2019/02/svaty-valentyn-svatek-vsech.html

A jak je to s odpuštěním? Pokud zůstáváme ve zlobě, zášti, odplatě k druhým lidem, ubližujeme především sami sobě. Jim to bývá většinou jedno, co si o nich myslíte a vůbec netrpí vašimi pocity. To VY si ubližujete a ničíte se se svými negativními emocemi a myšlenkami. https://zmenazivotajana.blogspot.com/2018/08/nase-emoce-nebereme-vazne.html#more

Nejhorší je neodpustit sám sobě. V životě se stále učíme, jsme zde obrazně řečeno ve „ škole života“. I ve škole dělají žáci chyby. A my v našich životech také. Nyní bychom se zachovali jinak než před léty, protože třeba vidíme situaci z jiného úhlu pohledu. Ale ono se TO stalo dávno a my se přesto stále za něco viníme. Je třeba si umět odpustit a to nejen druhým lidem ale hlavně sami sobě. Vina je jedna z nejhorších nízkých vibrací . Odpuštěním se osvobozujeme nejen od psychické tíhy minulosti ale doslova i od tíhy fyzické.

Vím, že není jednoduché odpouštět. Pokud odpouštění probíhá  jen na úrovni mysli nemá žádnou sílu. Odpuštění musí být na úrovni srdce. Pak se nestačíte divit co se dá ve vaše životě do pohybu.

A co další medicína ? Vděčnost? Projevujte vděčnost s láskou a pokorou. Vděčnost navyšuje naše vibrace a energie. Vděčnost je vlastně taková láska v praxi. 

Děkujte. Zkuste si uvědomit, co všechno máte. Máte ruce, nohy, oči, vlasy…..co by za to jiní nemocní, či postižení lidé dali. Děkujte svému tělu, přírodě, možná, že když se správně rozhlédnete uvědomíte si, za co můžete poděkovat. Nás učila jedna skvělá lektorka „ nebuďte skromní ale buďte pokorní“, což je velice důležité. Tak nepřestávám děkovat.

Láska, odpuštění a vděčnost jsou moje léky na všechny potíže a věřte, že fungují.

Já osobně mám v záloze ještě jeden úžasný lék, který soustavně používám a to je EFT. Je to taková zkratka k láskyplnému životu a zdraví. Chcete ? Podělím se s vámi !

I Vy máte možnost převzít odpovědnost za své zdraví do vašich rukou.




Žádné komentáře:

Okomentovat