pátek 20. března 2020

Najednou a možná, jaro 2020. Známe odpověď?

Všichni v dnešní době věnujeme pozornost aktuálnímu tématu- Koronavirus.

Najednou, není čas řešit malicherné spory, politické šarvátky, značkové oblečení, daně apod. Najednou, nás čas náhle otočil k nám samotným. Řešíme své zdraví, zdraví našich blízkých a začínáme vnímat, že nám asi jde opravdu o život. Najednou je čas na to, na co před tím nebyl.

Lékaři, vědci a odborníci v celém světě bojují v laboratořích i v terénu se silným nepřítelem, který má už svůj název Coronavirus SARS- CoV2. Hledají lék, který ho zastaví, zničí. Poslední informace uvádí, že je ve světě necelých 250 tisíc nakažených a 10 tisíc lidí již na tento virus zemřelo. Situace je opravdu vážná.


Možná hledáme a jdeme špatným směrem. Hledáme v laboratořích, v myslích všech světových odborníků odpověď. Hledáme záchranu v lécích a rozhodli jsme s tímto nepřítelem bojovat.

Možná, je ale odpověď mnohem jednodušší než si myslíme a lék je ukryt, tam kde ho nikdo nehledá. Nemohu se zbavit svého osobního vnímání, že vir je darem( i když se to zdá velice divné a kruté), a má svou vlastní energii a inteligenci.

Možná, že je tento vir tak dalece inteligentní, že s námi začal hrát hru na moc a sílu.

Možná nemáme bojovat, ale něco důležitého pochopit.

Možná, že lék nepotřebujeme hledat, my už ho dávno máme. Jen jsme na něj zapomněli. 

Dnes po ránu jsem seděla na louce u lesa a venčila pejska. On si radostně hrabal své díry v zemi a vesele skotačil. Bylo krásné slunečné ráno a z vyhrabané čerstvé hlíny vonělo jaro. Napučené větvičky keřů signalizují probouzející přírodu. Jaro 2020 je ale opravdu jiné. Příroda přesně ví, kdy se má probudit a vše je dokonale naprogramované v každém jejím semínku. A co my lidstvo, není také čas se probudit?

Mám ve zvyku, když mě něco bolí nebo jsem nemocná, ztišit svoji mysl, poslat vědomou pozornost do problému a počkat na odpověď mého nitra, proč? Proč se to a to děje, jaký to má význam a co mě to má naučit. Častokrát odpověď přišla a když jsem změnila, co bylo potřeba bylo po problému. 

Napadlo mi si popovídat i s tímto Coronavirem, třeba dostanu také odpověď. Vzpomněla jsem si i na slova mého kamaráda šamana z Peru. Zajímalo mne, jak lidé u nich vědí, na co je která bylina je léčivá a v jakém poměru ji používat nebo jak ví, jaký kámen má schopnosti léčit a uzdravovat. Jeho odpověď mi překvapila. No, přeci se jich optáš ne? Oni tě to poví. Tak jsem zkusila ztišit svoji mysl „hodit se do nuly“, položit otázku a počkat na odpověď. Ve své mysli jsem si představila obrázek tohoto viru (na netu je jich dost). On se usmíval a předal mi vzkaz.

Jsem hodně malý, okem neviditelný, ale mám velkou moc a sílu. Vy lidé si myslíte, že máte také veškerou moc a sílu si na této planetě Zemi, dělat si co chcete. Ztratili jste pokoru a úctu k matce Zemi. Odpojili jste se od Boha a ženete se všichni do záhuby. Vaše pýcha, arogance, touha po materiálním přepychu, drancování přírodního bohatství, neuctivé zacházení se zvířaty, zneužívání druhých lidí a moc vás zahubí.
Přišel jsem, abych vás zastavil. Jsem opravdu malý, ale má moc je veliká. Věnujete mi pozornost, bojíte se o své zdraví, o svůj život.

Máte strach. Máte strach z nemoci, bezmoci, beznaděje, ze smrti samotné, protože jste ji ještě mnozí neporozuměli. Myslíte, že jsem velký nepřítel, ale není to pravda. Miluji vás i když se to zdá divné. Přišel jsem vás probudit, abyste si vzpomněli, kdo skutečně jste, jaká je vaše síla a velikost. 

Jak dlouho tady budu, záleží jen na vás. První vaší reakcí je strach, ochrana a boj. Má to logiku, byli jste tak po mnoho let tomu naučení. Strach, útok, útěk, ustrnutí patří k sobě. Jsou to vaše základní nastavené programy k přežití. Vaše planeta však prochází transformací a ta transformace se týká i vás všech. Transformace vědomí vás nutí podívat s hlouběji do svého nitra a položit si otázku. Kdo skutečně jsem, proč tu jsem, jaký to má hlubší význam?

Proto jsem všude na celé planetě. Hromadný budíček? Zbraň hromadného ničení? Hledáte odpověď?

Najdete ji každý ve svém srdci. Říká se, že Bůh nepošle nemoc, aby na ní nebyl lék.  Odpověď skrývá  tam, kde je nikdo nebude hledat (pod světlem je největší tma). Ano, odpověď je v srdci každého z vás. Láska je ten lék. 

Vědci odhalili, že velice rychle mutuji a to co by na mě platilo nyní za pár dnů už neplatí. Jsem tak trochu nevyzpytatelný. Věřte, že až začne být na této planetě více lásky než nenávisti, krutosti, zla, závisti, bezmoci, dokáži se i já proměnit v lásku. Jsem stejně tak mocný a nebezpečný jako vy, ale nejste schopni si to uvědomit. Láska nebo smrt?

Vaší nejsilnější ochranou je vystoupit z vašich strachů, přijmout totální nejistotu, vzdát se zbytečností a materiálních věcí, které stejně nepotřebujete. To co potřebujete je, přijmout sami sebe. Podívat se do svých stínů minulosti, do svých negativních myšlenek, nastavených programů, které vás vedou do záhuby.

Potřebujete pochopit jakou sílu mají vaše myšlenky, emoce a přesvědčení. Vy sami si tvoříte svojí realitu. Vytváříte si filmy o katastrofách, pohromách, plné bolestí, násilí, smrti. Já jsem teď pro vás vytvořil napínavou a adrenalinovou hru jménem Coronavir. Můžete vše prožívat, doslova v přímém přenosu.

Jak toto utkání dopadne záleží jen a jen na vás. Probuďte se! Najděte opět svoji vnitřní moudrost, lásku, úctu sami k sobě, k ostatním. Najděte pokoru k Matce Zemi a víru v Nebeského otce. Odpusťte sami sobě a ostatním. Otevřete své srdce a propojte se navzájem bez posuzování, moci a zášti. Jen tak najdete svoji neskutečnou sílu.

Objevíte znovu toto věčné spojení, vyléčíte sebe a lidstvo. Život máte ve svých rukách. Máme možnost každý přemýšlet sám za sebe.Já, už jsem vám napověděl přeci dost, je to na vás. Váš milující Coronavir.

To co píši se může jevit jako smyšlené a praštěné. Najednou ke mně tyto informace proudem přicházely a možná mohou být pravdivé, možná ne, kdo ví? Tak opět máme, najednou a možná. Napadá mi docela zajímavá symbolika.
Korona je vlastně jasně zářící světlo, kolem slunce nebo měsíce. Je to záře, energie. Stejná záře a energie, kterou dokáže vysílat naše srdce i když je očím neviditelná. Pokud spojíme všechna naše srdce a budeme vyzařovat lásku tak věřím, že je to opravdový lék na tuto celosvětovou epidemii. Myslíte si, že to zvládneme?

Přeci i Antonio Exupéry píše v Malém princi. To, co je důležité je očím neviditelné!
No, máme ještě před sebou dost práce, včetně mě samé. Čeká nás spousty změn a již teď si mnoho lidí vzájemně pomáhá. Tak věřím, že to všichni dáme a přeji láskyplný jarní den.

Autor článku Jana G.




Žádné komentáře:

Okomentovat