neděle 21. února 2021

Udržujte letovou hladinu a pozor na turbulence.

Pokud letadlo z nějakých důvodů je nuceno snížit letovou hladinu může se dostat do potíží. Nastane-li nečekaná bouřka je třeba udržovat směr a hlídat si výšku letové hladiny (to je můj amatérský náhled, řidičák na letadlo nemám).

Stejně tak je to v našem životě. Pokud nám hrozí nějaké nebezpečí, nečekané situace s námi doslova hází ze strany na stranu potřebuje zvládnout jednu důležitou věc. Neklesnou na dno, udržovat směr a letovou hranici. Hlavně, udržovat své vlastní vysoké vibrace.  https://www.studiodaja.cz/home/novinky/214-jste-na-dne-navyste-svoj-vibrace

Co si máte pod tím představit? Udržte se ve svých vlastních vysokých vibrací co nejvíce jak to jde (láska, vděčnost, radost, klid), nízké vibrace jako je strach, bezmoc, zloba, křivda vás táhnout doslova vibračně dolů a může dojít k velkému pádu. 

A co je ten směr?  Víte, jakým směrem máte v životě namířeno? Mnoho lidí ví co nechtějí ale málo kdo ví, co doopravdy chce. Předpokládejme. Že chcete být zdravý, šťastný, spokojený, radostný a mít skvělý život. Určitě dobrý směr. Dnešní doba je velmi náročná a přináší někdy nečekané turbulence. Naše jediná možnost je udržet svou letovou hranici (svou vibrační výšku) a udržet směr.

Jedna dobrá rada. Nesledujte moc negativní zprávy a nenechte se vyděsit. Ono je stejně všechno jinak. Řešte jen důležité věci a malichernosti, jako pohozené ponožky a nevyžehlené prádlo prostě neřešte. Zkuste být co nejméně ve stresu. Budete tak šetřit palivo. U letadla je to benzín a u nás vlastní životní energie.

Současná doba je dost psychicky náročná, proto je opravdu třeba udržet si co možná nejvíce vysoké vibrace. Pokud chcete pomoci, jsem tu pro vás.

www.studiodaja.cz

  

Žádné komentáře:

Okomentovat