pondělí 15. března 2021

Zakázané Velikonoce?

Tak jsem se dnes od několika lidí dozvěděla, že jsou vládou zakázané Velikonoce. Dokonce byla kamarádka svědkem, kdy dnes u kasy v obchodě muselo dítě vrátit s brekotem velikonočního čokoládového zajíčka, protože se nesmí prodávat velikonoční zboží.

Oslava Velikonoc je zakázána. Tak nevím, jestli se smát nebo brečet. Zakázali nám zpívat, shromažďovat se, volně dýchat a do smíchu už mnohým také není...

Tak jen čekám, jestli nějakého pana chytrého nenapadne zakázat třeba jaro. Myslím, že "Boží příroda" si od pánů chytrých a vládnoucích do toho moc kecat nenechá. Má svou přirozenou božskou sílu a moudrost a ví, že vše má ten správný čas a zastavit se určitě nenechá.

A co my? Asi jsme zapomněli na svou vnitřní moudrost, sílu a propojení s Božskou energií Zdroje. Na  naši sílu ducha, moudrost a intuici. Třeba se máme konečně probudit jako to jaro.

 Věřte přírodě, svému vnitřnímu vedení. Předali jsme vládu nad svými životy do rukou "divných" lidí. Symbol Velikonoc je vzkříšení. Další symbolikou je beránek. Možná, že si vzpomenete, že v pohádkách vlk, který chtěl ovce sežrat, byl převlečený za hodnou ovečku. Nevím jak vy, ale mě se už v té pomyslné ohrádce spolu se stádem, které  ještě asi neprokouklo tuto hru, být nechce.

Velikonoce sice zakázali, ale uplést pomlázku snad ještě můžeme. A možná, si někdo koleduje o pořádnou koledu....

JG

www.studioda.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat