úterý 28. září 2021

Obchod se strachem, manipulace a naše budoucnost.


Myslíte si, že se strachem nejde obchodovat? Ale jde a velice snadno. Strach je jedním z kroků k manipulaci. A jak se to dělá ve velkém? Ovládejte politiku a média.  Předkládejte lidem zprávy, příběhy videa, fotografie, které budou ve společnosti vyvolávat a šířit pocit ohrožení, strach a úzkost. Už druhým rokem se to daří velmi dobře.

Větší část společnosti se tak do těchto informací ponoří, že přestane informace ověřovat a uvěří jejich pravdivosti. Ti, kdo záměrně vyvolávají strach, začnou mít velkou potřebu vás přesvědčit, že vás chtějí v každém případě zachránit a budou pro to dělat vše potřebné. Zavřou vás doma, budou vydávat různá nařízení. Strach je přeci dobré stále udržovat. A tak vás nepřestávají informovat negativními a stresujícími zprávami.

Postupně je stále třeba omezovat svobodu, samozřejmě v rámci bezpečnosti. Permanentní strach bere lidem vlastní moc, sílu a schopnost logicky myslet. Pak stačí přitlačit na pilu a vyvolat pocit, že situace nemá řešení. Po počátečním odporu přijde pravděpodobně úzkost a pak rezignace na vlastní aktivitu. Zůstává však naděje, že ten, kdo vás informuje má o vás takový strach, že vás zachrání.

Teď přichází ten správný čas.  Je třeba vysvětlit davu (ano, v tu chvíli se už společnost z větší části chová jako dav), že ostatní jsou neschopní, podívejte, kam nás až dovedli, zatímco vy se nebojíte a máte řešení. Uděláte prostor pro zákony, které vám jdou na ruku, aby byla cestička k úspěchu dobře připravená.

V této době jsou již lidé velmi dobře manipulovatelní a připraveni přijmout vše, jen aby tento strach skončil. A přišel nejlepší čas pořádně vydělat. Z důvodu zdraví domluvit skvělé zakázky. Nařídit konkrétní ochranu, konkrétní testy, postrašit pokutami, rozeštvat lidi. Pak je tomu třeba dát poslední Tečku, příslibem bezpečnosti a slibem, že se vše vrátí do normálu. A jde to jak po másle. Někteří dokonce stojí fronty, aby byli první a dostali k té záchranné Tečce, ještě tenisky nebo jiný ubohý dárek.  

Lidé jsou už tak zmanipulovaní, že uposlechnou (kde jakou nelogickou blbost) a bojí se postavit na odpor. Byznys jede na plné obrátky. Lidé jsou již poslušní. Hra na strach se povedla. Lidé vám nevědomky odevzdali svým strachem svoji vlastní sílu, hrdost a moc. Uvěřili ve svoji neschopnost a ve vaši záchranu. Postupně odevzdávají svého zdraví do rukou „odborníků“, aniž by si ověřovali všechny skutečnosti. Někteří obětují i své děti a myslí si, že Tečka vrátí vše do normálu.

A podařilo se. Půda pro další plánované ovládání lidí a další manipulaci se strachem je připravena. Byznys se rozrůstá. Lidé uvěřili lžím a už jsou na vaší straně. Tak toto je velmi jednoduchý návod, jak použít energii strachu druhých lidí ke svému prospěchu. VZV – zkratka nového podnikání. Vyděsit-Zachránit-Vydělat.

Bohužel mnozí už tento celosvětový podvod prokoukli a tuto hru na strach odmítají hrát. Jdeme do finále o jde o všechno. O svobodu naší budoucnosti, o zdraví naše, našich dětí a naši planetu. Je nejvyšší čas se vrátit ke své vlastní moci a síle, než bude pozdě. Na strach už opravdu není čas.

JG

 

 

 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat