pondělí 10. ledna 2022

Krize nebo příležitost ke změně?

Nacházíme se v době převratných změn. Ten, kdo si ještě naivně myslí, že se život vrátí do zajetých kolejí bude asi zklamán. Této celoplanetární změně, díky změnám vibrací naší planety, se opravdu nevyhneme. Bohužel to nevrátí ani jedna, dvě nebo tři tečky. Změny nás čekají ekonomické, politické a planetární. Vše, co nebude s planetou ve vibračním souladu se bude hroutit a všechny nepravdy vyjdou najevo. V této době jsou změny již nezastavitelné a my se potřebujeme přizpůsobit.

Bude třeba stát ve své vlastní síle a psychické odolnosti. Je už nejvyšší čas vystoupit ze starých myšlenkových programů a přesvědčení, které nám neslouží. Je čas osvobodit se od strachů a převzít plnou odpovědnost za své myšlenky a emoce. Každý z nás dostal svobodnou volbu rozhodnutí, a také si každý z nás neseme svobodnou volbu důsledků. 

Slovo krize může též znamenat rozhodnutí, zmatek nebo obrat ve vývoji. Záleží jak se k tomu postavíme. Co kdyby krize byla příležitost ke změně? Možná jste dlouho v zaměstnání, kde se necítíte dobře. Může být na vás vyvíjen nátlak, abyste se přizpůsobili daným nařízením a vám se to nelíbí. Máte možnost výběru, zůstat nebo odejít. Buď uvidíte krizi nebo příležitost ke změně. Občas je ale velmi těžké opustit své jistoty a přijmout nejistotu. Ale ne nadarmo se říká, že každé zlo je pro něco dobré. Tak místo krize přijměte příležitost ke změně. Záleží jen na vás, co chcete vidět.

https://www.studiodaja.cz/home/novinky

Žádné komentáře:

Okomentovat