pondělí 24. ledna 2022

Nechci mít problém aneb jedna tečka za druhou

Tečkami si zajišťujete svoji nekonfliktní přítomnost, ale nevědomě tvoříte konfliktní budoucnost.

Tak kolikátá, že to je už tečka? Čtvrtá, pátá, kolik nám jich budou ještě nabízet a nutit? Naučili jsme se mít život jednoduchý, mít vše rychle, a hlavně bez problémů. Mnozí se tak staví k dnešní době. Nacházíme se v bodu zlomu, ve vibračních změnách planety, v době duchovního probuzení.

Bohužel některým budík zazvonil, oni ho zamáčkli a spí dál. Když něco ohrozí jejich pohodlí, materiální hojnost, řeší to tím nejjednodušším způsobem, který jim umí systém nabídnout. A tou je tečka. Bohužel, mnozí ve víře, jak bude život opět v normálu si neuvědomili, že to bude jedna tečka za druhou a že tím nic nekončí, ale začíná. Začíná podzim a přichází další kolo této nebezpečné hry.

Rodiče některých dětí, si neuvědomují, že vše má svůj plus a mínus. Roušky možná před „něčím“ chrání, ale také ubírají dětem kyslík, ničí přirozenou imunitu a mají vliv na psychický vývoj dětí. To samé je i se šťouráním do nosu. Nám od mala rodiče říkali, že šťourat se v nose je neslušné…natož aby nám tam šťoural někdo jiný(je třeba trošku humoru). A co naše děti? Psychicky je necháme ve škole opět týrat a poškozovat jim jejich zdraví (o tom je již mnoho důkazů).

Proč? Protože nechceme mít problém. Problém s učitelkou, ředitelem, systémem.  Chceme mít život jednoduchý. Možná, že na chvíli ho jednoduchý mít budete, ale co vaše budoucnost a budoucnost dalších generaci?

Dnes necháte natečkovat sebe a své děti a nevíte, co to udělá s vaším zdravím, a hlavně se zdravím vašich dětí v budoucnu. Letěli byste na dalekou dovolenou v experimentálně vyrobeném letadle, kde výrobce neodpovídá za technický stav, pilot nemá letecký průkaz, a vy přebíráte plnou odpovědnost za své zdraví, které v tomto případě nemůžete ochránit? Asi těžko, pokud máte rádi sebe a své děti. Každý rodič by měl děti chránit, ale záleží z jakého úhlu pohledu se na to díváme a z úrovni informací.

V minulosti vaši prarodiče, u některých praprarodiče, bojovali a pokládali své životy ve skutečné válce za svobodu svých dětí a budoucích generací.  Nemuseli, protože mohli říct „nechci mít problém“ a podrobili se totalitě. Ale to bychom tu také dnes nemuseli mít tuto svobodu, která se nám bohužel rychle ztrácí.  Co pro svobodu budoucí generace děláme my?

Nacházíme se v psychologické, informační  a ekonomické válce, jsme v bodu zlomu. Dnes nám jde o zdraví nás všech a našich dětí. Bohužel  také ztrácíme čím dál tím více, svoji vlastní svobodu a nezávislost. Bohužel v této uměle vytvořené psychologické válce ztrácíme i svou vlastní duši, a to je to úplně nejhorší.

Je už pět minut po dvanácté, ale ještě je čas se vzbudit a převzít plnou odpovědnost za svou budoucnost a budoucnost dalších generací. Nikdo z nás snad nechce, aby z našich dětí vyrostly loutky bez duše, které bude někdo jiný ovládat a řídit. Dětem potřebujeme vrátit zdraví, radost, smích, skotačení a možnost tvoření. Svojí přítomností tvoříme svoji budoucnost a jedna tečka za druhou opravdu není řešení.

Možná, že bychom mohli zvolit konfliktní přítomnost (nastavit si konečně své hranice), abychom mohli mít bez problémovou budoucnost. 

JG



 

 

 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat