neděle 22. května 2022

Co znamená probuzení?

Budíme se většinou každé ráno, do nového dne. Někdo je schopen se budit několikrát za noc, někdo spí přes den a budí se večer. Někomu probuzení trvá déle, jiný vyskočí z postele hned. Každý se budí tak, jak to má nastavené nebo jak potřebuje. Můžete to být probuzení z hezkého snu, ze špatného snu, prostě probuzení do reality.

Nacházíme se uprostřed významné proměny lidského vědomí a v jejím procesu probuzení. Bohužel v hlavním zpravodajství se o tom nedozvíme. Vědomí nemusíme nikde hledat je již vědomé, neprojevené, neviditelné ale věčné a bezčasé. Vědomí je inteligence, řídící princip všech forem. Mysl však není schopná tomuto procesu proměny lidského vědomí porozumět, a tak ho můžeme jen vnímat a stát se jeho vědomými účastníky.

Když použijeme slova Eckharta Tolleho který uvádí, že když se vědomí vtělí do světa forem, (když se zhmotní) vstoupí do stavu podobnému snu. Inteligence zůstává, ale vědomí si přestává uvědomovat samo sebe. Ztrácí se ve formě a začíná se s ní ztotožňovat (pád do božské hmoty). Symbolicky lidské ego představuje konečnou fázi celoplanetárního spánku. Nezbytným krokem k evoluci vědomí je probuzení se z toho spánku.

V neposlední řadě se často uvádí termín neprobuzený člověk, ovce apod. Jsme v čase uvědomění si své lidské podstaty bytí, uvědomění si, že jsme víc než naše tělo. Jsme čisté vědomí v lidském těle. A toto vědomí si začíná uvědomovat samo sebe. Je to určitá cesta transformace Bytí. Je to nejkratší (ale pro mnohé) nejdelší cesta vedoucí z hlavy do srdce.

Pokud jsme jen ve své hlavě a máme zavřené duchovní srdce, jsme v zajetí ega – mysli. Býváme uvězněni v zajetí strachu, bezmoci, pocitů viny, zloby, v roli oběti. Nebo máme potřebu se nad lidmi povyšovat a manipulovat s nimi.

Máme vždy na výběr. Můžeme být buď ve strachu anebo v lásce. To abychom mohli být v té skutečné síle, kterou je láska, potřebujeme si uvědomit sami sebe a svou vnitřní sílu bytí. Pak se teprve dokážeme postavit nespravedlnosti, manipulaci a zlu.

Začíná přibývat probuzených na této planetě a tento proces nejde již ničím zastavit. Máme jedinečnou možnost se celoplanetárně posunout tak, abychom nechali ve svých životech průchod božské energii a síle, která je schopná skrze nás tvořit. Je čas si začít tvořit doslova Nebe na Zemi s pomocí Universální energie. Záleží nyní na každém z nás. Skutečná změna vychází z našeho nitra, z našeho srdce.

Pokud je ale vaše srdce ještě stále zavřené díky prožitým emočním bolestem, jako je křivda, nespravedlnost, strach, bezmoc, zloba apod. Je opravdu nejvyšší čas tyto energie, které mnohdy brání v cestě probuzení uvolnit a pustit. ( https://www.studiodaja.cz/,http://studio-daja.cz/ )

Prostě je už opravdu nejvyšší čas k probuzení. Věřte, že  nikdy není pozdě a můžete i na poslední chvíli prožít velký kvantový skok vědomí. 

http://studio-daja.cz/pozvanka-na-prednasku/

Žádné komentáře:

Okomentovat