čtvrtek 12. května 2022

Psychosomatika a metoda EFT


Slovo psychosomatika pochází z dob starého Řecka a popisuje vazby mezi duší ( psyché) a těla(soma). Jedná se o stav, kdy se dlouhodobě nevyslyšená volání duše( psyché) již se projeví na našem těla.  Máte zdravotní problémy a hledáte cestu k uzdravení? Podstoupili jste nespočet vyšetření, ale lékaři nemohou najít příčinu vašich zdravotních potíží? Možná bude problém ve vaší hlavě. Mnohé banální i vážné zdravotní komplikace totiž vznikají v důsledku stresu, napjatých vztahů a celkové životní nepohod. Odborníci přiznávají, že 90 % všech zdravotních problémů mají příčinu ve stresu a nezpracovaných emocích.

 

Dostali jsme neskutečný dar, a to je svobodný dar našich myšlenek a emocí. Bohužel nás nikdo neučil, jak naše myšlenky a emoce ovlivňují naše vztahy, a především naše zdraví.

Pokud nejsme v souladu se svou myslí a duší jsme ve vnitřním nesouladu, nejsme v harmonii sami se sebou. Nemoc je ve skutečnosti to, že nemáte moc nad svým životem. A jak s tím souvisí emoce?


Naše emoce jsou naším vlastním navigačním systémem a pokud je nevnímáme, potlačujeme a nerozumíme jejich signálům, tak se problém projevuje na fyzické úrovni těla.

Metoda EFT (technika emoční svobody) je jednou z úžasných metod, jak se propojit se svými emocemi, myšlenkami a vlastní energií těla.

Tato metoda nám pomůže propojit se se svou podvědomou myslí. Pokud se naladíme na fyzický problém a propojíme ho s prožívanou emocí, nejen že odhalíme příčinu problému, ale můžeme rovnou tento problém odblokovat.

Pokud hledáte cestu z vašich problémů, řešení se vždy najde.

https://www.studiodaja.cz/eft-terapie/vyresene-pripadyhttps://www.studiodaja.cz/eft-terapie/vyresene-pripady

 

 


Žádné komentáře:

Okomentovat