čtvrtek 8. září 2022

Každý je zodpovědný za svou realitu.

 


„Bojím se nemoci, nechci umřít, nechci mít problém, chci cestovat, sportovat, chodit na pivo, chci být zodpovědný, myslí to s námi dobře, chtějí nás zachránit, prostě musím kvůli práci“…tyto a jiné důvody vedlo mnoho lidí k tomu, aby se postavili do fronty na zázračnou tečku. Bohužel se slíbený zázrak nějak nekonal a nekoná, spíš naopak.

Každý z nás dostal do vínku dar svobodných myšlenek, pocitů a přesvědčení a ty určují naši realitu. Naše rozhodnutí děláme na základě našeho vnitřního nastavení a vnímání. Když začala reklama na zázračnou tečku, tak jsem opravdu nevěřila, že někdo do té fronty půjde, přece jim na tu lež neskočí. Jak hluboce jsem věřila tomu, že je více lidí napojeno na svou vnitřní moudrost a intuici…?

A tak se povedl záměr mocných. Rozdělit lidi na zodpovědné (tečkované) a nezodpovědné (netečkované). Rozdělili se lidé na pracovištích, vytvořilo to konflikty v rodinách a narušilo to vztahy.

Nic se ale neděje náhodou. Prostě jsme každý odpovědný za svou realitu a jak se říká, každé zlo, je k něčemu dobré. Ten, kdo „nechtěl mít problém“, ho najednou má (mnoho lidí zdravotních). Každý máme právo udělat v životě mylná rozhodnutí, jsou to naše vlastní učební lekce. Bohužel málokdo to umí přiznat. A tak lékaři nepřiznají, že problémy lidí po tečkování, jsou z teček. Někteří jim stále věří a jdou si stoupnout do řady na další záchranu. Bolí mě u toho u srdce, když to vidím, ale učí mě to tyto lidi respektovat a s bezpodmínečnou láskou přijímat. Je to jejich volba.

Stále ale cítím hluboko ve svém srdci, zradu politiků, lékařů, učitelů, státních úředníků, vedoucích pracovníků a dalších, kteří se vědomě či nevědomě podíleli na ničení zdraví dětí a občanů (testování, roušky, vakcinaci, psychická diskriminace). Každý měl šanci tomu všemu říci NE, pokud to tak vnitřně cítil. Jak se říká karma je zdarma a boží mlýny melou pomalu ale jistě.

Vše jede podle připraveného plánu celosvětového resetu. Bohužel mnoho lidí tyto mocenské plány neprokouklo a ani nechce vědět. Součástí tohoto plánu je i ekonomický a energetický kolaps.  Víte proč? Aby zase mohli přijít údajní zachránci a nabídnou řešení. Opět se chystá další past a lidé se nechají chytit.

Zažíváme přelomové období v dějinách lidstva a hra je stále rozehraná. Jak to dopadne? Máme šanci se dostat z ega do srdce a ta práce je na každém z nás. Už v bibli bylo psáno, že přijde doba, kdy se bude oddělovat zrno od plev a tuto dobu prožíváme. Všichni jsme důležití a všichni přebíráme plnou odpovědnost. Záleží jen na nás, jestli se staneme zrnem, které bude zasazeno a dá vyrůst novému světu v jednotě, spolupráci a lásce tvoření nebo se staneme tím, co bude odděleno. Stále máme svobodnou volbu rozhodnutí.

 Jana G. ww. studio-daja.cz

 

Žádné komentáře:

Okomentovat