úterý 1. listopadu 2022

Lidé se čím dál tím více dostávají do ekonomické a psychické krize.

V dnešní době na nás začala čím dál tím více doléhat nejen ekonomická, ale hlavně psychická krize. Přes dva roky jsme byli vystaveni stresu, strachu a manipulaci.
Média a politici nás dlouhodobě zastrašovali a bombardovali negativními zprávami. Covid se stal nejen dobrým byznysem, ale skvělou technikou, jak manipulovat a ovládat lidi. 

Mnoho lidí nepochopilo, a co skutečně jde a někteří to nepochopí nikdy. Plány globalistů se postupně naplňují  a vše jede podle připraveného scénáře. Covid a zázračné tečky (které jsou více nebezpečné než zázračné) byly jen začátkem přípravy, jak ovládat lidstvo. Lidé byli více nemocní díky strachu a stresu, bohužel se vše svádělo na Covid. Psychika má z 90-95% vliv na naše fyzické zdraví a strach a stres oslabuji nejvíce naši imunitu.

Bohužel v plánu je ještě ekonomická a energetická krize. Mnoho lidí se nyní dostává do finančních problémů a neví jak to řešit. S finančními problémy jdou ruku v ruce problémy vztahové a samozřejmě i zdravotní.

Určitě si položíte otázku, jak to vše zvládnout? Jak být psychicky odolný, když jdeme ke dnu? Jak se vyhnout stresu, napětí, nemocem? 

Jednoduše, naučte se správně a moudře myslet (když je třeba). Naučte se nemyslet a vypnout své myšlenky (když je třeba). Naučte se zacházet se svými emocemi a vlastní energií (když je třeba). Psychická odolnost je v dnešní době jednou z nejdůležitějších věcí.

Pokud se podíváte na jakékoliv zpravodajství, tak si můžete všimnout, že přibývají sebevraždy, vraždy, násilí, loupeže, rodinné tragédie a pod. Lidé jsou psychicky na dně a řeší problémy, tak jak umí.

Co kdyby šly problémy řešit jinak. Problém je vždy problémem, ale jak bude velký a jaký na nás bude mít vliv, záleží na našem úhlu vnímání problému. Úhel vnímání ovlivňují nejen naše myšlenky, ale hlavně naše emoce. Pokud porozumíte svým emocím, pochopíte své nemoci. Převezmete-li moc nad svými emocemi, vyléčíte své nemoci. Pochopíte-li význam a moc myšlenek a  emocí, můžete využít zákonitosti vesmíru pro tvorbu své reality.

Někdy v životě musíme mnohé ztratit, abychom mohli najít sami sebe, svou skutečnou podstatu Bytí a propojit se se svými  jedinečnými schopnosti. Krize se totiž může stát také vaší příležitostí, jak duchovně vyrůst a jak se stát spolutvůrcem své vlastní reality.

JG www.studiodaja.cz / www.studio-daja.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat