pondělí 4. září 2023

Hledáte cestu, jak ušetřit za energie? Začnete u sebe!

Také se vám stalo, že vám často volají poradci z energetických společností (E-on, Čez) apod. a nabízí vám výhodné služby?  Každý z nás má snahu ušetřit za energie, protože nás stojí nevelké peníze. 

Přemýšleli jste ale také o své vlastní energii? Myslím tím životní energii?

Vaše životní energie, je totiž to nejcennější, co máte. Pokud vám dodavatel vypne elektřinu, tak se nějaký čas (možná i déle) bez ní obejdete. Pokud se ale odpojíte od své životní energie nebo ji máte málo, znamená to konec života nebo vážnou nemoc.

Co kdybyste se také začali zajímat o to, kde ztrácíte nebo blokujete svoji životní energii?

Uvědomujete si, co vám životní energii dává a co vám ji naopak bere? Jednou z příčin ztráty vaší energie jsou nezpracované nebo potlačované emoce.

Emoce jsou energetické povahy a mají jasné signály v našem fyzickém těle. Pozitivní emoce nám energii dodávají, negativní blokují.  Proud životní energie podporují pozitivní emoce jako je štěstí, radost, láska a pocit vnitřní síly. Naopak negativní emoce jako je strach, hněv, vztek, smutek působí na naši psychiku i tělo destruktivně. 

 Každý z vás má kromě fyzického těla i tělo energetické.  Aby i toto tělo dobře fungovalo, musí energie dobře proudit a dostávat se dovnitř i ven. Někdy se však stane, že se energie zablokuje a v těle nastane energetický problém. Energie zpomalí svůj průtok nebo se zcela zastaví. Tento proces vyvolá řadu vedlejších účinků a naruší psychickou i tělesnou rovnováhu. Jakmile pomocí emočních technik (např. EFT) blokádu odstraníme, energie opět začne proudit a dojde k celkové úlevě.

Pokud porozumíte svým emocím a naučíte se s nimi pracovat ušetříte určitě nejen peníze za své zdraví (léky potlačují příznaky, ale neléčí příčinu) ale hlavně svoji životní energii a ta je k nezaplacení.

 

Energetická psychologie využívá energetické body na těle známé z čínské medicíny a působí na ně lehkým poklepáváním. Tím dojde k uvolnění blokád, rozproudění energie a ve výsledku se začnete cítit lépe. Je čas, začít problémy z únikem vaší vlastní energie jinak.


Využijte nabídku: Ochutnávka   metody EFT  https://www.studiodaja.cz/home/novinky/429-pozvanka-na-ochutnavku-metody-eft

  

Žádné komentáře:

Okomentovat