pondělí 4. září 2023

Teček už bylo dost…

Mnoho lidí se nechalo vyděsit nebo hledali výhody v „zázračných tečkách“. Tečka ve skutečnosti není tečka, ale jeden velký otazník, na který ti, co by měli, nechtějí odpovídat a ani se zodpovídat.

 Léto nás hýčkalo sluncem, vodou a mnozí si užívali bezstarostnou dovolenou. Byl to takový oddychový čas, před dalším zkouškovým obdobím.

Ano, zase půjde o to, nenechat se vystrašit a manipulovat, to nejen tečkami. Další vlnu podzimního „smrtícího viru“ už politici očekávají a nakupují pro nás “ tečky“.

Nebezpečných her se strachem přibývá, ať je to ekonomická krize, válka, zdražování, strach z nemocí apod. Všechen tento systém je živen vaším strachem a negativními emocemi. Je na čase převzít vlastní odpovědnost za své myšlenky a emoce. Nikdo jiný to za vás neudělá. Je čas, kdy vylézá pravda na povrch, a to je dobře.

Myslím, že by se měli probrat i ostatní lékaři. Pokud tento podvod pochopil průměrně inteligentní člověk, tak se divím, že se lékaři ještě neprobudili. Nebo jsou do této hry tak finančně zainteresovaní, že jsou pro ně peníze více jak skutečné zdraví lidí? Kdo ví?

 https://blog.aktualne.cz/blogy/martin-hala.php?itemid=45625

Žádné komentáře:

Okomentovat