čtvrtek 30. května 2024

Znáte rovnici emoční svobody?

Rovnice, které jsme se v hodinách matematiky učili, většina z nás nepoužívá a nebo si je ani nepamatujeme. Já patřím právě k těm, kterým rovnice opravdu nic neříká. 
Přesto jsem si vymyslela a naučila vypočítat jednu, která je pro spokojený, zdravý a úspěšný život důležitá. 

Říkám ji "Rovnice emoční svobody"


Emoce 3P (Přijmout-Porozumět-Propustit) + (Odpustit sobě a Odpustit ostatním) = Emoční svoboda

Emoce hrají důležitou roli v tom, jak se chováme a cítíme. Jsou naším navigačním systémem a pomáhají nám pochopit svět ve kterém žijeme.

Emoční inteligence byla mnoho let opomíjena ale ve skutečnosti na náš životní úspěch, zdraví a duševní pohodu má mnohem více vliv hodnota  EQ (emoční inteligence) než IQ. Proto je nejvyšší čas porozumět svým emocím a naučit se s nimi pracovat.

Jednou ze skvělých technik je metoda EFT. Pokud chcete cítit emoční svobodu, mít spokojené vztahy, být psychicky odolní a pomohu vám tuto rovnici vypočítat.

Dnešní doba je velmi emočně a energetiky náročná a mnoho lidí končí na antidepresivech (včetně mládeže a dětí), proto je třeba nepodceňovat naše psychické zdraví a naučit se o něj starat.

https://www.studiodaja.cz/eft-terapie/co-je-eft

Máte zájem také žít podle této rovnice, prožít dovolenou s terapeuty a naučit se pracovat s emocemi, myšlenkami a energií? Ještě jsou volná místa. viz odkaz:

https://www.studiodaja.cz/home/novinky/452-transformacni-dovolena-2024



 


Žádné komentáře:

Okomentovat