čtvrtek 15. července 2021

Každý z nás má svou cestu.


Dnešní malé zamyšlení.

Ráno mi volala kamarádka, že jde na pohřeb přítelkyni. Náhlé úmrtí – byla pár dnů po očkování na Covid (to ale nikdo neřeší). Byla z toho smutná, zděšená a stále nemohla pochopit, proč se dala očkovat. Mnozí lidé jsou před těžkým rozhodnutím. Jestli říci ano očkování a povolit tlaku a vydírání společnosti, zaměstnavatelům, politikům a dalším osobám, ze strachu před hrozbou viru nebo ztrátou zaměstnání. Nebo podlehnout slibům a výhodám (slibované tenisky jsou dobrá volba).

Nebo udělat to, co cítí skutečně uvnitř svého srdce a stát si za svým NE.

Drazí, prožíváme náročné zkouškové období. Testuje se, jak jsme na tom s úrovní svého vědomí a svědomí.

Teď trochu na omluvu těch lidí, kteří jsou vyděšeni a zmanipulováni a drtí také ostatní (myslím tím majitelé firem, podniků, učitelé, ředitelé škol, vedoucí prodejen, příbuzní apod.) Kdybych v této situaci byla tak před 20 roky, tak také nevím, jak bych odolávala. Myslím, že bych možná měla sklon stát se tou poslušnou ovcí a dělat, co se po mě chce, abych neměla problémy. Nebo bych byla tak zmanipulovaná médii, že bych věřila, že očkováním ochráním sebe a rodinu a buzerovala bych ostatní. Kdo ví?

Víte proč? Neměla bych za sebou zkušenosti, které mám nyní a také kus práce na sobě. Děkuji za všechny nezdary a životní prohry, které mi dovedli už před mnoha roky na cestu k hledání sebe sama (někdy se tomu říká osobní rozvoj). Přijala jsem své stíny, vyřešila svoji minulost, zbavila se strachů, naučila pracovat s myšlenkami a emocemi.  Hlavně jsem se naučila mít se ráda a říkat ne, když to tak cítím, a to bez pocitu strachu nebo viny. To byla asi moje nejtěžší lekce. Dnes jsem na sebe hrdá, že se rozhoduji z pozice lásky a ne strachu.

A o tom to je. Každý se rozhodujeme z pozice své duchovní úrovně vědomí. Mnozí se rozhodli nechat se naočkovat, zmanipulovat a chovat se vlastně tak, jak podvědomě ani nechtějí.  Rozhodují se z pozice strachu. Asi si neuvědomují, že vše je tvořeno energií a pokud se rozhoduji ze strachu je to sakra jiná energie kterou vyzařuji, než energii lásky.

Strach je energie, kterou potřebuje k životu síla, která nad námi chce vládnout, ať je to zaměstnavatel, rodina nebo stát a my ji jim neustále nevědomky předáváme.  Stále tomu dáváme svou energii a sílu. Proto neustálý tlak politiků a médií, proto každodenní zprávy a hrozby. Je třeba udržovat stres a strach.

Moje přítelkyně, která šla dnes na tento pohřeb stále nemohla pochopit rozhodnutí zdravé ženy se nechat na očkovat. Byla její smrt jen náhoda? Kdo ví?  Možná, že jsou duše, které si vybrali cestu očkování a úmrtí po vakcinaci. Proč? Třeba proto, aby tato hrozná zkušenost zastavila ty, co naše varování neslyší. Pokud bude těchto lidí přibývat a dostane se to na veřejnost, ostatní pochopí tuto špinavou, falešnou hru a byznys. Přesto je to bolestné smutné, protože se lidé ve strachu často chybně rozhodují.

Tato doba má rozdělit lidi. Ti, kdo manipuluji a chtějí řídit náš život mají zatím na vrch. Nám odpůrcům očkování chtějí vytvořit zvláštní prostory, bojí se nás. Označují nás jako nepřizpůsobivé a neuvědomují, že si dávají gól do vlastní branky. Chtějí zastavit za každou cenu probuzení kolektivního vědomí. Ale už je probuzeno dost lidí. Věřím, že se tato hra může otočit ze dne na den a špína vyplave na povrch. Ještě existují vesmírné (Boží) zákony a ty jsou opravdu spravedlivé.

Bohužel každý si zkouškovým obdobím musíme projít sami. Někdo obstojí, někdo ne. Někdo dokonce propadne, protože nic nepochopil. Někdy musíme vše ztratit, jen proto, abychom to nejcennější mohli najít. 

Nebojte se pustit svoje strachy obavu, úzkost. Přijměte do svého života pocit bezmoci a beznaděje.  Když se mu nebráníte a přijmete všechny svoje stíny, promění se tyto energii ve vnitřní sílu a odhodlanost. Je třeba společně na tuto zemi vrátit ztracené hodnoty, jako je četnost, pravdomluvnost, respekt, láska, víra apod. Je to cesta do našeho srdce. Uvidíme, jak to dopadne.

Každý máme možnost volby vybrat si svou cestu a ta nás někam dovede.

Pokud máte problém s uvolním vašich negativních emocí a jste stále v zajetí strachu, zvu vás na pracovní workshop https://www.studiodaja.cz/home/novinky/369-jak-se-osvobodit-od-strachu-pomoci-techniky-emocni-svobody-eft


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat