středa 21. července 2021

Tečka, otazník nebo raději vykřičník!


V současné době probíhá mediální kampaň (s experimentálním) očkováním pod názvem „Udělejme tečku za Coronavirem“. 

Mnozí lidé nevydrželi tlaku médií, ustrašenému okolí, uvěřili určitým informacím, prožili možná Covid a tu tečku udělali. Tečku do svého těla. Tečku, která jim slibuje návrat do normálu. Tečku, která slibuje návštěvu koncertů, hospod, kin. Tečku, která slibuje méně buzerace a omezování.

 Bohužel to stále ještě někteří nepochopili. Ale i to je v pořádku, rozhodujeme sami za sebe, podle své úrovně vědomí a svědomí.

Ještě existuje otazník. To znamená položit si správné otázky a hledat pravdivé a odborné odpovědi. Nespoléhat se na jednostranné názory politiků a některých lékařů. Co si položit třeba otázky: Co je za tím vším skryto? Jaký je záměr? Komu to prospívá? Pro koho je tento byznys dobrý? A hlavně proč?

Pokud si položíte správné otázky najdete i správné odpovědi.  Naše planeta prochází určitými cykly, které sebou přináší zásadní změny a nové energie na tuto planetu.

Od roku 2012 dochází k celoplanetární transformaci a probuzení kolektivního vědomí lidstva.

Vstupujeme tak do nové etapy lidstva. Tento rok nás měl nastartovat k cestě k posunu do vyšších vibrací. Končí etapa 25 560letého cyklu a začíná nová etapa úrovně vědomí. Naše planeta se slaďuje s vibracemi 5.dimenze a my máme jedinečnou možnost s ní na této vlně jet.

Někdy to vypadá, že je to vlna tsunami, protože duchovní probuzení bývá velmi často probuzení šokem. Pak jsme teprve schopni vidět svět jinýma očima. Vše se odehrává na individuální i kolektivní úrovni. Tak můžeme mít někdy pocit, že se nám hroutí pod rukami nejen náš osobní život, ale i celý svět.

Člověk totiž zapomněl na existenci duchovních a vesmírných zákonů, které platí pro každého stejně bez rozdílu, ať tomu věří nebo ne. Už nejde jen o záchranu nás samotných, ale o záchranu celého lidstva. Pokud se vrátíme zpět ke svým skutečným hodnotám a  dokážeme v sobě navýšit vibrace lásky, pokory, pravdy, víry a uvědomíme si opět svoji skutečnou podstatu a sílu, dostáváme do rukou neskutečnou moc. A toho se začali bát „mocní“ na této planetě, kteří se snaží řídit svět. Proto tato velká celosvětová hra. Nikomu zde nejde o naše zdraví, ale o manipulaci a zastavení kolektivního probuzení.

Tak někteří se touto tečkou nechali zastavit a přistoupili na tuto hru dobra a zla. Někteří už dostávají odpovědi na správné otázky a zastavili se. Lidé se probouzí a uvědomují si, že je třeba vystoupit z naučených rolí ega a vstoupit do svého duchovního srce. Tak věřím, že to nebude pro mnohé z vás končit tečkou, ale posunete se dál k otazníku. Nemůže se vrátit zpět a vracet vše do normálů, potřebujeme se posunout dál.

A co ten vykřičník? Tím potřebujeme říci všemu tomuto podvodu NE! NE, které nebudeme křičet ze strachu, bezmoci a zlosti. Ale NE, které je vysláno z našeho srce. NE, které stojí ve své duchovní síle. Možná to nedokážou ještě všichni, ale věřím, že už je nás dost.

 Zkuste vyměnit tečku za vykřičník. Hrajeme velmi nebezpečnou hru o naše zdraví. 

První scénář tohoto podvodu byl sepsán již 6.1.2004 - doporučuji shlédnout celé-udělejte si závěr sami. https://otevrisvoumysl.cz/dr-david-martin-reiner-fuellmich-zadny-novy-koronavirus-a-varianty-tu-nejsou-exkluzivni-rozhovor/

http://studio-daja.cz/chcete-se-prihlasit/

  

Žádné komentáře:

Okomentovat