úterý 19. října 2021

Upsat se čertu vlastní krví, je opravdu snadné.


V pohádkách, které nás od dětství provází je mnoho moudra. Většinou zde dobro zvítězí nad zlem. Děti se od mala učí, že na světě ve kterém žijí je dualita. Zlo a dobro, tma a světlo, láska a nenávist. Ve všech pohádkách ale vždy dobro zvítězí nad zlem. Je to tak ale v životě?

Znáte pohádky o čertech? Čerti bývají vládci pekel posláni na zem, aby ulovili pro peklo nějakou tu dušičku. A aby to měli snadnější, mohou mít převlek. Sluha pekelný bývá často v pohádkách převlečený, za bohatého šlechtice apod. Láká své ovečky na peníze, zlato a krásné sliby. Sliby o dobrém životě bez problémů, hojnosti a dostatku peněz apod. Chce jen jediné, abyste se mu upsali vlastní krví a mohl tak dostat vaši duši. Bohužel málo kdo, tento převlek pozná.

Pohádky jsou zde proto, aby nám přinesly poučení. Třeba o tom, že ne vždy můžeme každému věřit, že se za krásnou tváří a lákavými slovy se často skrývá zloba, zášť a manipulace. Současná doba, mi připomíná právě ty pohádky. Pokud jsme dávali pozor, tak nám zůstala nastavena intuice a vnitřně cítíme, co je dobré a co ne.

Bohužel mnoho lidí je dnes vzdáleno od své duše a ani si neuvědomují, že je to to jediné, co si zde mají chránit. O majetek a peníze mohou přijít, ale také je mohou znovu získat. Pokud ale přijdou o svoji duši, přijdou o všechno.

Dnes je tato symbolika obzvláště důležitá. Vnímám, že situace, která se zde děje je tomu všemu velmi podobná. Ta slibovaná „tečka“ je jen symbolické upsání se ďáblu.  A možná i s tou krví, to má hodně společného. Mnoho lidí nalétlo na sliby ale mnozí si uvědomují, že je vše asi jinak. Někteří si to přiznají, ale jiným jejich ego brání. Další lidé jsou tím neustálým strachem, kterým byli masírováni tak dlouho natolik zmanipulovaní, že věří tomu čemu, měli uvěřit. Záměr mocných se povedl.

Mám poslední dobou pocit, že lidé (kteří se už upsali - otečkovali), ztrácí opravdu napojení na svou duši, na svou skutečnou podstatu Bytí. Přichází o svou přirozenou moudrost a intuici. Nechají se sami manipulovat a postupně se stávají i oni také manipulátory.

Nemusíte se mnou souhlasit, je to můj vlastní názor. Já osobně mám ke své duši láskyplný vztah a budu si ji chránit do posledního dechu a upsat zlu se nenechám. Každý máme svobodnou volbu. Existuje svoboda rozhodnutí a svoboda důsledků, následky si neseme sami. Mnoho lidí je pod nadvládou systému a strachy se rozhodují pro to, co vlastně ani nechtějí. Jiní jsou už tak zmanipulovaní, že se nevědomky připojují  k tomuto zlu také.

 Někdy si pokládám otázku, kolika lidem zde zůstane ještě zdravý rozum? Prosím chraňte svou čistotu duše, teď už jde opravdu o hodně.

www.studiodaja.cz / www.studio-daja.cz

doporučuji: https://otevrisvoumysl.cz/konference-patologu-a-lekaru-analyza-covid-injekci-a-jejich-obsahu-cast-2-2/


 

Žádné komentáře:

Okomentovat