pondělí 11. října 2021

Znáte energii svých slov? Uvědomujete si jejich moc a sílu?

Slova jsou extrémně silné nástroje, které můžeme použít k pozvednutí naší osobní energie a zlepšení našeho života.  Přesto si velmi často neuvědomujeme slova, která mluvíme, čteme a vystavujeme se jim. Ano, i slova druhých mohou snadno ovlivnit naše osobní vibrace. 

Strávíte několik minut s chronickým stěžovatelem, který používá všechny druhy negativních výrazů, a ucítíte svou osobní energii na dně. Slova mají velkou sílu, slovem můžeš uzdravit nebo také někoho na celý život ztratit. Slovům předchází myšlenky a k myšlenkám patří emoce.

Pokud nežijeme svůj život vědomě, můžeme si ve svém životě způsobit mnoho zbytečných nepříjemností. Můžeme si nevědomky ničit i své zdraví a zbytečně ztrácet energii. Zkusme se na svět dívat trochu jinak a to je z pohledu energie. V posledních létech se začíná být stále více vyhledávaná pomoc  související s energetickou psychologií. Je to trochu jiný úhel pohledu na náš život. Využíváme zde sílu vlastní mysli, práci se emocemi, sílu slova a energii vlastního těla. Kvantová fyzika již dávno zjistila, že fyzická hmota ve skutečnosti neexistuje, že vše je jen energie v různých stavech vibrací.

Pokud vás toto téma v souvislosti s energií slova zajímá, zvu vás na pracovní workshop již tuto neděli. https://www.studiodaja.cz/home/novinky/366-energie-nasich-slov-myslenek-a-

více na www.studiodaja.cz nebo tel.736670603



Žádné komentáře:

Okomentovat