středa 24. listopadu 2021

Všichni jsme pro tuto dobu důležití


Někdo se mnou mluví a já nevím zda slova, která slyším v mé hlavě si nevymýšlím já. Je to jako když volá přítel na telefonu. Tak naslouchám a píši….

Všichni jsme pro tuto dobu důležití a věř, že není nic špatně. Je to rozehraná hra, ve správný čas. Tak to už konečně přijmi, a přestaň tomu odporovat.

I ty zde máš své místo. Všechny duše si to vybraly už dávno před tím a všechny si také vybraly jakou roli si tu zahrají. Možná si myslíš, že je důležité, zachraňovat lidi od očkování. Už to nedělej. Je to jejich úloha zde na zemi. Lidé si dobrovolně vybrali, že se nechají naočkovat a možná budou mít zdravotní následky nebo dokonce zemřou. Oni si vybrali cestu, která má zastavit ty ostatní.

Další si vybrali cestu, že onemocní a uvědomí si mnohé. Další možná zemřou proto, aby ti co se mají ještě probudit, se probudili. Tato katastrofa jim má pomoci.  Mnozí nejsou tak duchovně vyspělí, aby se stali už teď vědomými.  Říká se tomu probuzení šokem.

 Ti, co tuto hru rozehráli a teď jsou ve hře zatím těmi nejmocnějšími a také zde nejsou náhodou. Oni měli rozpoutat globální probuzení přes utrpění a bolest. Oni jsou ti nejdůležitější, kteří nás mají naučit nastavovat si hranice, začít se milovat a probudit sílu uvnitř nás.

Ty tu máš také důležité poslání. Je to tvoje zkouška víry v Boha a odevzdání se. Je to tvoje zkouška, jestli udržíš své vibrace v lásce, když všude bude tolik bolesti. Bude to těžká zkouška tvojí víry. Jsi strážcem vibrací a udržet vibrace bude hodně potřeba, je to pomoc i pro ostatní. Ty a tvoji blízcí máte vytvořit vize pro nový svět a otevřít dveře do nového vědomého bytí všem, kteří kráčejí za vámi.

Tak už konečně nech věcí dít, tak jak se dít mají, je to Boží plán. Ty buď kormidelníkem této divoké jízdy a pomáhej udržovat vibrace tvému okolí. Rodí se Nová země, a všichni zde jsme důležití. Nic zde není špatně. Bude jen a jen záležet na víře v Boha a vědomém tvoření.

Všichni v tom jedeme společně a každý budeme mít zásluhu na tom, aby zde byl nový a lepší život plný míru, zdraví, lásky a bezpečí. Buď vždy tady a teď, v dokonalé přítomnosti a lásce. Buď strážcem vibrací. Budoucnost planety Země je ve v rukách a srdcích nás všech.

  

Žádné komentáře:

Okomentovat