pondělí 3. ledna 2022

Strach a jeho energie



Téma STRACH je čím dál tím více aktuální. Strach je v nás všech záměrně vyvoláván již druhým rokem. Někoho totálně "rozmasakroval" už na počátku a mám takový pocit, že se ho ani  vzdát nechtějí, protože věří, že je chrání.

Někteří strachu odolali, jiní odolávají a mnozí jsou již tak unaveni a vyčerpáni, že strachu začínají podléhat. Většinou to není strach z nemoci "C" samotné, ale strach z manipulace, strach z nesmyslných nařízeních a opatřeních.

Lidé se dostávají do existenčních problémů a podléhají tak vlastním strachu. Mnoho lidí se nechává naočkovat, jen proto, že musí. Bohužel záleží na prioritách, úrovni vědomí a sebehodnotě. Tlaky se zvyšují a je opravdu nejvyšší čas si srovnat nejen hlavu, ale naučit se pracovat se svou vlastní energií a nedávat ji tom, čemu nechceme. Je to jako kdybyste měli zlého psa. Pokud ho budete nestále krmit, bude mít sílu a kdykoliv na vás zaútočí. Je to stejné jako se strachem. Každý manipulátor potřebuje vaši negativní energie (strach, bezmoc, vztek). Je nejvyšší čas přestat jim tuto energii dávat. 

Je čas navyšovat vibrace a měnit tak svoji realitu. První věc, co můžete dělat je naučit se pracovat se svým vlastním strachem, stresem a dalšími negativními emocemi. Je to nyní na každém z nás a je nejvyšší čas převzít plnou odpovědnost za své myšlenky a emoce. Je třeba se vrátit co nejdříve do své vlastní vnitřní rovnováhy a síly. Jste připraveni? 
Pozvánka na pracovní workshop - Dejte STOP svým strachům, stresu a napětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat