pátek 16. června 2023

Začněte šetřit energií


Jestli si myslíte, že vás teď budu nabádat k tomu abyste doma méně svítili, omezili používání elektrických spotřebičů, tak jste na velkém omylu.  I když s narůstajícími cenami, to začíná být také aktuální.

Mluvím o jiné energii, a to je vaše vlastní energie, energie vašeho těla. Určitě se vám někdy stalo, že jste byli tzv. nabytí energií, práce vám šla, jak se říká „od ruky“ měli jste skvělé nápady a dobrou náladu. Prostě jste měli dostatek energie. Jste-li v pozitivní náladě, cítíte radost, vděčnost, lásku, udržujete vědomou pozornost v přítomném okamžiku, můžete mít pocit, že vaše energii máte na rozdávání.

Už Albert Einstein věděl, že vše je energii. Vaše vlastní myšlenky, emoce a pocity jsou také energií.

A o tom to je. Pozitivní myšlenky a emoce vám energii dávají a negativní myšlenky, pocity a emoce vám energii naopak berou. Stalo se vám, že někdo blízký ve vás vyvolal záměrně nějakou hádku? Tím, že vás dostal do negativní emoce, tak vám sebral kus vaší vlastní energie. Někteří lidí jsou tzv. energetičtí upíři (samozřejmě to často dělají nevědomky).

Kam jde vaše pozornost, tam jde vaše energie. Proto si vždy zkuste uvědomit, komu a čemu dáváte svoji energii a pozornost. Pokud ve vás vzbudí negativní emoci, tak těmto lidem a situacím dáváte ve skutečnosti více svou sílu. Je nejvyšší čas začít šetřit svojí energii, je opravdu velmi cenná. A rozhodněte se, čemu budete dnes dávat pozornost a energii.

www.studiodaja.cz

 

Žádné komentáře:

Okomentovat