středa 21. června 2023

Když věci nejdou podle vašeho plánu, tak je možné, že je pro vás Vesmír připraveno něco lepšího.


Také se vám stalo, že jste měli něco důležitého domluvené, slíbené, spoléhali jste na to, a najednou bylo vše jinak? Tak přesně to se nám stalo letos s kolegyní, při plánovaní letního kurzu.

Pokud vám nečekaně zavolá ten, kdo vám něco na 100 % slíbí, že svůj slib ruší, protože….Tak máte dvě možnosti. Buď se nechat rozhodit, být naštvaní a zlobit se na dotyčného člověka, že nesplnil slib. Nebo přijmout roli kritika (ale také zároveň roli oběti) nebo si tyto emoce, rychle vyřešit a otevřít se možnosti, že se situace neděje náhodou a může být pro vás připraveno daleko něco lepšího.

Také mě to naučilo jedno,  nevytvářet si předem žádné domněnky a nevěřit všemu, co se říká, vyřešit si rychle negativní emoce a očekávat něco lepšího.

A jak se říká do třetice všeho dobrého.  Letošní místo na plánovanou transformační dovolenou je na potřetí změněno. Vlastně je to to původní místo, které jsme si užívali vloni ale které za stejných podmínek nemělo být údajně k dispozici. A najednou je všechno jinak a k dispozici je.

Tak se nikdy dlouho nehněvejte, když se vám plány mění, nikdy nevíte, že může být pro vás připraveno něco mnohem lepšího. 

Pozvánka na transformační dovolenou zde https://katkanesvadbova.cz/6-dni-transformacni-dovolene/?fbclid=IwAR3OC1WVXpCzcECz8uG8P6DMqxz8ijeFkgBTsYuqNcgB-3IHdDc8Edm5u5M


https://www.studiodaja.cz/home/novinky/418-6-dni-transformacni-dovolene-s-relaxaci-tela-mysli-a-duse-v-jiznich-cechach-23-7-30-7-nebo-30-7-6-8-2023

Žádné komentáře:

Okomentovat