neděle 10. prosince 2023

Jedinečný zážitek jménem kakaová ceremonie

Pozvánka Strakonice – 15.12.2023  Kakaová ceremonie s vibračními tóny Elfí harfy, se zvuky tibetských mís a předvánočním povídání na téma odpuštění.

Kakao je lahodná a mocná medicína, která otevírá velmi přirozeně, nenásilně a jemně naše energetická centra, aniž by šlo o látku psychoaktivní. Kakaové boby lze považovat za fyzický projev ducha kakaa. Chcete-li v tomto vytvořit trochu kontextu, představte si ancestrální energii, která žije ve všem. Naše tělo je trojrozměrná nádoba pro zážitek. Kakaové boby jsou fyzickou nádobou energie nebo ducha, který se chce učit a žít svůj účel – stejně jako my. 

Čisté raw kakao působí léčivě na tělo i mysl. Na energetické úrovni otevírá srdce, tudíž má schopnost v člověku probouzet pocity lásky, radosti a vděčnosti. Také uzemňuje a dokáže člověka hluboce propojit se svým tělem. Dostavuje se tak pocit spokojenosti a bytí ve svém středu.

Kakao též napomáhá otevřít se volnému plynutí kreativní energie a intuice. Právě díky těmto vlastnostem je kakao výborným pomocníkem pro vnitřní práci na sobě. Je velmi bohaté na minerály jako hořčík, železo a zinek, a obsahuje až třikrát více antioxidantů než zelený čaj.

Kakaová ceremonie je vhodná pro všechny, kteří jsou otevření sebe-poznání, a touží po hlubším prožitku a navázání kontaktu sami se sebou. Na tuto práci je vhodné přijít se záměrem tématu, které byste chtěli více prozkoumat a pomocí kakaa poléčit – např. životní změna, vztahy, opakující se vzorce chování apod. Avšak pokud žádný záměr nemáte, nevadí, kakao vám samo ukáže, co je pro vás nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat