úterý 16. dubna 2024

Také máte pocit, že si něco nemůžete dovolit?

Měla jsem dnes rozhovor s jednou klientkou na téma “ to si nemohu dovolit“. To, „TO“ bylo pozvání na několikadenní kurz sebelásky a sebe-hodnoty.

Velice ráda, by na tento kurz šla ale…její slova byla.

„Nemohu nechat manžela samotného, kdo by mu uvařil. Nemohu si dovolit dát tolik peněz za kurz sama pro sebe, to by bylo sobecké. Nemohu si dovolit mít pět dnů čas jen tak pro sebe“.

Nemohu a musím známe všichni moc dobře. Dalšími oblíbenými sabotéry našeho života jsou slova... až pak.

Až děti vyrostou, až budu mít po škole, až postavíme barák, až…já tomu říkám překážky AŽPAKY.

Věřte nebo ne, ale právě pro takové ženy je tento kurz určen. Proč?

Proto, aby se uměly postavit v životě na první místo.  Aby dokázaly vystoupit z myšlenkových rolí ega-kritik a oběť. Aby si uměly nastavit své vlastní hranice a mantinely bez pocitů viny. Aby uměly říci ano nebo ne, když to tak cítí.

Ženy je čas si udělat malou dovolenou konečně jen tak pro sebe.

Dovolujte si být sami sebou, dokonalé a nedokonalé. Dovolte se mít rádi, tak jak nejvíc umíte. Dovolte ostatní milovat láskou bez podmínek. Dovolte si říci NE, když to tak cítíte. Dovolte si prožívat všechny své emoce a zkuste jim porozumět.

Vyberte si pak takové emoce a myšlenky, které vám budou způsobovat pohodu a radost. Dovolte si uvědomit, že každý věk je krásný a má něco do sebe. Dovolte se radovat, smát a tančit životem v každém věku. Je to důležité pro uchování psychického a tělesného zdraví.

Pokud na sebelásce pracujete nebo vám teprve došlo, jak je důležitá, věřím, že vás tento kurz osloví a posune v e vašem životě tím správným směrem. Výsledky uvidíte brzy sami.

Zkuste udělat první krok...

 https://www.studiodaja.cz/home/novinky/447-kurz-sebelasky-a-sebehodnoty-pro-zeny


https://katkanesvadbova.cz/pro-zeny/kurz-sebelasky/

Žádné komentáře:

Okomentovat