pátek 29. března 2019

Také máte strach ze zkoušek a pohovorů ?



Strach a stres blokuje naši mysl

Zkuste si vzpomenout jak jste se jako děti, či studenti cítili před zkouškami či důležitou písemkou ve škole? Možná, že ještě nyní, když máte jít na poradu v práci a mluvit před větším množství lidí  vám není příjemně. 

Cítíte strach, napětí a stres. Budou na vás všichni koukat, můžete říci něco špatně, ztrapníte se, začnete koktat, budou se vám třást ruce apod.

Chcete přestat mít trému a strach a on to prostě nejde!
Nejde to z toho důvodu, protože v situaci jaké jste přebírá velení ta část mozku, která se nazývá „plazí mozek“. Je to vývojově nejstarší část mozku a jejím úkole je nás chránit. Pokud tato část mozku vyhodnotí, že vám hrozí nebezpeční spustí Amygdala v mozku poplach, zvedne se vám hladina hormonu kortizolu a adrenalinu v krvi a vaše tělo jedná jen třemi způsoby. Útok, útěk, ustrnutí.


Proto se může stát, že tak zvané ustrnutí je schopné vám doslova zablokovat vaše myšlenky a vy si opravdu nemůžete vzpomenout ani na to co jste se učili. Strach je dobrý sluha ale špatný pán. Pokud nás strach omezuje je třeba se s ním naučit pracovat.

Využijte jedinečný seminář jak se naučit pracovat se svým strachem. Energetická psychologie, která se čím dál tím více dostává do popředí zájmu jak psychologů tak i veřejnosti propojuje náš vnitřní energetický systém, naše emoce a psychiku. Snadno si poradí se nejen strachem ,stresem a s ostatními omezujícími programy v naší mysli.
Využijte jedinečnou nabídku jak se zbavit strachu, trémy a stresu za jeden den. Workshop již 3.5.2019 https://www.studiodaja.cz/home/novinky/275-workshop-jak-se-zbavit-svych-strachu-4


Žádné komentáře:

Okomentovat