čtvrtek 3. června 2021

Světlušky, je čas svítit!

 

Rodíme se na tuto planetu jménem Země jako lidské bytosti.  Za nějaký čas ale zapomínáme, kdo skutečně JSME a odkud přicházíme.  Osobně si myslím, že život je o tom, přijít na to, že je to jen hra. Hra na rozpomenutí toho, že jsme duchovní bytosti, které si sem přišli zažít určité zkušenosti.

V této hře hrajeme různé role. Často je nám ubližováno nebo mi ubližujeme někomu jinému. Zažíváme strach, bolest, utrpení, ale také radost, lásku nadšení. Všechno to jsou emoce patřící do této hry. Je to odraz našich vlastních myšlenek, přesvědčení a rozhodnutí.

Naše ego nás nutí neustále se obohacovat materiálními věcmi. Domy, auta, bazény, značkové oblečení, drahé dovolené.  Abychom se cítili dobře, potřebujeme vždy něco doplňovat zvenčí. Potřebujeme mít neustálé materiální jistoty.

Stává se, že v životě přichází čas, kdy máte pocit, že už máte vše, ale stále jako kdyby vám něco chybělo. Chybí trvalý pocit naplnění a štěstí a někde uvnitř vašeho nitra můžete cítit prázdno. To přichází ten správný čas, položit si otázku, kdo JSEM? Přichází čas rozpomenutí se.

Nemusíme nic hledat, stačí se rozpomenout. Nikdy, jsme se neodloučili od energie Zdroje, Boha, Vesmírné inteligence, je jedno jak této energii říkáme. Ona je a bude. Ale rozpomenutí je právě ta hra. Uvědomit si svou vlastní energii Zdroje uvnitř nás samých. Opět se propojit a uvědomit si svoji božskou energii, sílu tvořivosti, moudrosti a vědění.

Bohužel jsme zapomněli, že jsme energie. Někteří lidé, pokud si nemohou na věci sáhnout, a chtějí mít na všechno logické (někdy i vědecké vysvětlení), možná za celý život nepřijdou na to, kdo skutečně jsou. Jiní nemají ani potřebu si tuto otázku položit. Vlastně nepochopili ze své úrovně vědomí, o čem tady ta HRA skutečně je. Nevěří na lidskou duši, nesmrtelnost a na energie.

Planeta zvyšuje své vibrace. Rok 2012 nastartoval spirituální a duchovní probuzení. Na planetu přichází nové a silnější energie, a nejen každý z nás, ale i celé lidstvo prochází transformací vědomí. Lidé si začínají uvědomovat svoji duši, vnímají více energii přírody, otevírají svá srdce. Čistí také své stíny, negativní emoce, myšlenky, zbavují se temnoty a začínají si uvědomovat skutečnou vlastní sílu.

To se ale nehodí určitým skupinám lidí, kteří chtějí mít vládu nad ostatními lidmi. Je pár lidí na této planetě, kteří ovlivňují a mají moc nad mnoha věcmi. Ale temnota se sama nejvíce bojí světla. Proto potřebuje celosvětově zastavit duchovní probuzení a transformaci vědomí lidí. Co kdyby lidé opravdu přišli na to, že mají v sobě neskutečnou moc a sílu. Ale ne z pozice ega, ale božského vedení a lásky. Přestali by se třeba bát a nebyli by ovladatelní. Proto ta celosvětová hra na strach. Nejlépe je vystrašit, zachránit, vydělat a ovládat. A docela se jim to daří…

Již před několika měsíci jsem vnímala, že celosvětové očkování proti Covidu, není zastavit tuto nemoc, ale zastavit probuzení vědomí lidí. Z toho mocnáři mají strach. Proto vše tak rychle a celoplošně.

Záleží nyní na každém z nás, jestli se rozhodneme pro světlo nebo temnotu. Nikdo jiný to za nás neudělá. Tak až se budete rozhodovat, otevřete si své srdce a rozhodujte se z lásky, ne ze strachu. Věřím, že se rozhodnete správně. To, jestli tato planeta přežije a nepohltí ji temnota, záleží jen na každém z nás. Ten, kdo se dal na cestu světla a lásky, rozsviťte nyní naplno. Ať se ti, kdo ještě bloudí neztratí v temnotě. 

Pokud se spojí více malých světel, mohou i temnotu zahalit světlem, třeba i ta si rozpomene...

 

Žádné komentáře:

Okomentovat