pondělí 15. listopadu 2021

Epidemie myšlení a svědomí


Drazí opět přituhuje. Nejen, že už máme ranní mrazíky a namrzlá skla u aut, ale už nás některé mrazí na těle z toho, co se děje. Jsou nám předkládána a nařizována nesmyslná protiepidemická opatření, která porušují zákony a lidská práva. Je nám vnucována zázračná injekce (nelze říkat očkování), která má spasit svět.

Zakazuje se léčit, používat dostupné a vyzkoušené léky a je předkládána jediná cesta, kterou zvolili politici. Věřím, že i naši politici jsou jen nastavené loutky v této celosvětové globální krizi a poslouchají ty, co jsou nad nimi. Nejen, že naše zdraví je zaprodané v rukou politiků, ale hlavně v rukou farmaceutických společností, které mají velký zájem vydělat. Také každý ví, že disponují velkým množstvím peněz a není problém každého v této hře uplatit.

A jsme u jádra problému. Někteří se nechali vystrašit, zmanipulovat a dobře ovládat. Uvěřili všemu, co předkládají média, politici a lékaři. Dobří manipulátoři jsou především skvělými psychology a ví, jak snadno informacemi manipulovat s lidskou myslí. Je psychologicky dokázáno, že na těchto funkcích sedí mnoho psychopatů. Psychopat bývá velice inteligentní, chytrý ale nemá dostatečně vyvinutou emoční inteligenci. Hlavně je mu jedno, že neustále lže a hlavně, nemá svědomí.

Proto je zde otázka. Nenastala zde epidemie myšlení a svědomí? Já myslím, že ano. Pokud vám někdo bude druhým rokem předkládat jednostranné informace, vyvolávat strach, vydírat vás, tak vaše mysli bude lehce ovladatelná. Mnoho lidí má zavirovanou mysl strachem.

Tak si nalejme čistého vína. Kdo nám vyhrožuje? Politici, policisté, lékaři, učitelé, hygienici, ředitelé firem, vedoucí pracovníci, organizátoři akcí, majitelé restaurací, všichni, kdo hrají tuto hru. Účelem této kampaně, bylo totálně rozeštvat lidi, a to se jim podařilo.

Abychom toto mohli zastavit potřebujeme se vrátit do zdravé mysli a srovnat si svoje svědomí. Ten, kdo vás v roušce zachránce omezuje, vydírá, nese právní a morální odpovědnost. Ten, kdo vydává protiústavní nařízení také, ale umí se z toho dobře vyvléci.  Oni od toho dají ruce pryč. Až přijde na lámání chleba, každý si ponese odpovědnost za své svědomí a myšlení sám.

Zkusme se zamyslet, není u čas srovnat svoji mysl a mít čisté svědomí?

https://www.svedomi-naroda.cz/


 

 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat