středa 13. dubna 2022

Moderní zbraní hromadného ničení je...ovládnout vaši mysl.

Žijeme v době technologického pokroku. A ten, kdo chce ovládnout svět, to má dnes mnohem jednodušší. Proč? Protože stačí, když k tomu ovládne vaši mysl. K tomu je dobré vlastnit (nebo ovládat) média, zmanipulovat politiky, lékaře, učitele, úředníky….

Dobrým tahem je neustále udržovat lidi ve strachu a bezmoci (nebezpečnou nemoc). Další dobrou strategií je jim nabídnout záchranu (očkování). Lidé jsou nadšení a stojí fronty s nadějí, že přišla záchrana a oni udělají tečku za touto hrozbou a vrátí se do normálního života.

Jenže zatím neprokoukli, že to není záměr, vrátit vše do normálního života. A tak boj hromadného ničení pokračuje. Nyní je čas vyvolat chaos a zničit ekonomiku, ale zase tak, aby to lidé neprokoukli. A tak je dobré najít viníka a hrát na city lidí. A to se velmi dobře děje.  Je třeba ekonomicky srazit lidi na samé dno. Díky, viníkovi se zhroutí ekonomika a bude třeba lidi opět zachránit. Jak? Přece nastolením plánovaného Nového světového řádu na ovládnutí světa.


Lidé s nalomeným zdravým a psychikou, ztratí ekonomické jistoty a pevnou půdu pod nohama. A zase přijde ten, kdo jim je vrátí, ale bude to s podmínkami. Bohužel unavení a vyčerpaní lidé opět velmi rádi na tuto záchranu přistoupí. To bude další skvělá tečka za ekonomickou chudobou. Bohužel ztratí veškerou svoji svobodu a jejich mysl bude ovládána.

Bohužel hodně lidí si neuvědomuje, že je těžce manipulováno s jejich myslí. A to je ten pravý záměr. Jak jednoduché je hromadně zničit tento svět a ovládnout lidi. Stačí se kolem sebe rozhlédnout nebo číst příspěvky na různých sociálních sítích, poslouchat veřejnoprávní média. Výsledky jsou skvělé.  Pravda se stala konspirační teorií a lidí už neví, čemu mají věřit.

Proto je třeba neustále zastrašovat a manipulovat.  Nejsmutnější je, že lidé, kteří se do této hry zapojili netuší, že jsou manipulováni a stanou se brzo také obětí.  Zlo se dále vytváří osvědčeným systémem „padajícího hovna“. Rodiče a učitelé dusí děti v rouškách a předhánějí se v očkování, aby ochránili sebe a své děti. Bohužel neochránili to nejcennější, a to svoji mysli před zmanipulováním.

Mnoha lidem už není pomoci a jejich mysl už vlastně není jejich myslí. Ještě ale zůstává hrstka lidí, kteří neztratili zdravý selský rozum, propojení se svým moudrým vnitřním já, se svou intuicí a nenechali se ovládnout a zastrašit. Procházíme všichni těžkým zkouškovým obdobím. Zbraň hromadného ničení (ovládnutí mysli) funguje skvěle, ale když jste na to připraveni můžeme odolat. Dostali jsme od „Boha“ všichni dar svobodných myšlenek a emocí. Nikdo nám nemůže vaši mysl ovládat, když mu to nedovolíte. Proto je třeba mít propojenou mysl, srdce, vědomí a vnímat propojení s energií Zdroje a matkou zemí. Věřím, že jen tak můžeme tuto válku ustát. Je čas se postavit temnotě, protože už moc času už nezbývá. 

www.studiodaja.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat