čtvrtek 3. března 2022

Válka a boj je odrazem našeho vnitřního nastavení.


Zkusme si položit otázku, na co jsem poslední dobou soustředil svou pozornost? Kde jsem v rozporu sám se sebou? Necítím již delší čas vnitřní nespokojenost a konflikt sám v sobě? Jak se poslední dobou cítím, jaké myšlenky se mi honí hlavou?

Toto jsou základní otázky, které lidem pokládám při terapiích nebo emočním koučinku. Svět venku je odrazem našeho vnitřního nastavení. Divíte se, že je všude kolem nás násilí, jsme nemocní, všude řádí korupce, nenávist, udávání, a nakonec hrozí válka?

Nezačíná to náhodou u každého z nás?  S čím v životě bojujeme? Používáme mnoho výrazů, jako je boj s rakovinou, boj s obezitou, boj s chudobou apod. Tlak vytváří vždy protitlak, jinak to podle zákonů rezonance být nemůže.

Váš vnitřní strach se odráží do reality a posílá vám více situací, které zpět strach vyvolávají. Vaše vibrace vnitřní bezmoci, vám bere vaši vlastní energii a sílu a živí toho, kdo s vámi manipuluje. Mnoho lidí ze strachu nebo z vidiny výhod udělalo závažné rozhodnutí a uvěřili slibům. Bohužel, někteří již pociťují  následky. Nebyli bohužel v tu chvíli ve své vlastní moudrosti a síle. 

Uvědomte si, kolik pozornosti denně věnují vaše děti v počítačových hrách násilí. Kolik filmů za týden shlédnete, kde se vraždí a zabíjí. To, čemu věnujete pozornost, to závratně roste. Když se z počítačové hry přesunete do reality, už to není taková legrace co? Myšlenka a emoce jsou energie a veškerá tato energie se odráží v kolektivním vědomí lidstva.

Všechno, co se kolem nás děje si vytváříme sami. Dostali jsme do života dar svobodných myšlenek, bohužel přichází doba, kdy nám vládnoucí elita zakazuje nejen se vyjadřovat, ale i myslet. Nejnebezpečnější virem je zavirovaná naše vlastní mysl. Náš vlastní vnitřní rozpor, válka uvnitř nás samotných.

Chcete, aby byl na světě mír a spravedlnost? Nastolte nejprve mír a klid uvnitř svého bytí. Chcete, aby bylo na světě více lásky, dejte nejprve lásku sami sobě.

Přichází doba, kdy vyplouvá na povrch vše, co bylo dlouho skryto,  všechna lež a špína. Vyplouvá na povrch podstata každého z nás, lidé odhazují své skutečné masky. Lidé ztratili propojení se svou skutečnou podstatou bytí a jsou ovládání strachem nebo naopak mocí ega. Pokud budete posílat svoji energii směrem k boji a válce, budete podporovat její sílu. Vše je energie, a to mnohým nedochází.

Chcete-li uzdravit svět uzdravte napřed sami sebe, své myšlenky a emoce. Uvolněte ze svého energetického těla a ze své mysli strach, nenávist, zlobu, křivdu, nadřazenost, zášť, bezmoc, lítost, staré křivdy a ublížení.  Nastolte mír ve své duši. Uzdravíte-li sebe, uzdravíte celý svět.

Pokud nevíte jak, ráda vám ukáži cestu. JG

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat