pondělí 7. března 2022

Změna života: Jak obstát v informační a psychologické válce?


Možná, že stále ještě mnohým nedochází, že se nacházíme v informační a psychologické válce. Jestli vám něco říká „syndrom vařené žáby“, tak přicházíme do bodu varu. Ten, kdo tento plán vymyslel byl chytrý, záměrně nepíši moudrý, protože moudrý člověk se srdcem na pravém místě, by takové zlo nikdy nevymyslel.

Všichni naštěstí nepodlehli panice a strachu a začali si hledat jiné informace. Snadno si udělali závěr, o co tady jde. Pokud ještě nevíte, co se tady ve skutečnosti děje, doporučuji se podívat na odkaz videa

 David Icke, tuto pravdu křičí do světa už hodně let, bohužel málo lidí ho bralo vážně.https://www.youtube.com/watch?v=mABLqvkUDLo&t=696s

Před časem ten, kdo měl jiný názor, byl označován za konspiračního teoretika a byl ostatním pro smích. Než uběhlo pár měsíců, tak se všechny konspirační teorie, velmi nenápadně stávají skutečností. To je doba, kdy si ta žába, už není schopna uvědomit, že začíná voda vařit. Dnes je to jednodušší, poznáte pravdu rychleji, protože vám ji rovnou smažou nebo zakáží sdílet.


A co ta válka? Když bude válka se sněhovými koulemi, je třeba mít hodně koulí. Když bude válka se šlehačkovými dorty, je třeba mít hodně dortů. Když je to válka informační a psychologická, je třeba mít hodně informací a být psychicky ve své stabilitě a síle.

Jste na tuto válku připraveni?

Je dobré mít informace a být připraven na okolnosti, které se mohou stát, ale nebýt ve strachu.

Je dobré mít rozum na pravém místě, nepodléhat panice, zprávy od našich politiků a médií brát s nadhledem a vyhledávat si další nezávislé zdroje informací.

Je dobré zůstat ve svém vlastním středu a síle a vědomě zacházet se svými myšlenkami a emocemi. 

Každý z nás dostal do vínku, dar svobodných myšlenek a emocí. Bohužel asi nikdo k nim neobdržel návod k použití. Bylo by třeba si uvědomit, že vaše vlastní myšlenky a emoce vás mohou zničit nebo vám také mohou zachránit život. Samozřejmě podle toho, jak je používáte. 

Pokud chcete ve světě mír a nechcete konflikty a válku, je třeba se nejdříve usmířit  se svým vlastním vnitřním světem (vaše myšlenky a emoce). Pokud není v souladu vaše mysli a srdce, vždy budete mít někde konflikt. Může to být na úrovni vašeho zdraví, vztahů a pod. Je čas přejít z ega do srdce a to nebývá vždy jednoduché. Ego chce konflikty, soupeření, ego se rádo povyšuje a manipuluje. 

Možná máme ještě hodně práce sami na sobě. Svět venku je totiž odrazem nás samotných.  

Žádné komentáře:

Okomentovat