pátek 11. března 2022

Materiální a ekonomická krize nebo duchovní probuzení?


Když nevidíme realitu skutečnou, takovou jaká, je a je zahalena určitou iluzí, (naším vnitřním přesvědčením), vidíme ji často zkresleně. Stejně tak můžeme zkresleně vidět svět ve svých snech, když spíme. Proto přišel celoplanetární čas k probuzení. Můžeme ho nazvat duchovní probuzení lidí na této planetě.

Vstoupili jsme do věku Vodnáře a silně se mění energie na naší planetě a způsobují tak velmi nečekané změny. Přišla doba, kdy je čas vystoupit ze svého ega a vrátit se zpět do svých srdcí, k naší vlastní lidské podstatě bytí a tou je láska. Láska je Bůh a Bůh je láska, to už věděl i Albert Einstein. Jeho vlastní slova jsou, že láska je nejsilnější energií ve Vesmíru.

Bohužel "mocní" této planety se nechtějí vzdát své letité síly a neustále chtějí pevně držet nad lidmi své otěže vlády.  Potřebují je držet v nevědomosti. Jejich vlastní ego má rádo moc, sílu, peníze a za každou cenu se nechce vzdát. Proto bylo třeba určitým způsobem (podle připravených plánů) zbrzdit duchovní probuzení lidí. Proč? Duchovní člověk se vrací do své vlastní přirozenosti bytí, do své vlastní sebelásky, sebe hodnoty, propojuje se zpět k Inteligentní síle vesmíru. Místo role oběti nebo neustálého kritika se stává tvůrcem svého života. Bohužel mnoho lidí je tak ponořeno ve svém egu a ve své mysli, že ještě “spí“ a nejsou si schopni toto všechno uvědomit. A tak stále hrají tyto hry na strach a poslušnost. Pokud chcete mít nad lidmi moc, potřebujete je neustále držet ve strachu, v nejistotě a pak přijít jako největší zachránce. Na tuto hru dost lidí skočilo.

Když si děti hrají na slepou bábu (jestli to ještě umí),  tak je také vlastně někdo vodí za nos a oni tápou. Ale na konec si  šátek z očí  sundají a vidí skutečnou realitu. Mnoho lidí jakoby pomyslný šátek z očí  ani  sundat nechce. Nevidí, neslyší a nemyslí.  A tak hrají hry mocných. Napřed to byl strach z nemoci, pak se začalo hrát na rouškovanou, tečkovanou a místo jedné tečky, která měla udělat tu úžasnou tečku za Cor….je tu čím dál tím více otazníků a nakonec bude jeden velký vykřičník!

Čím dál tím více je nám ukrajováno z naší svobody, vyhrožováno a manipulováno. Je nám úmyslně ničeno zdraví a média nám neustále předkládají co si máme myslet a dělat. A mnoho lidí, stále ještě tuto hru hraje dál. Schválně je rozdělována společnost a vytvářeno zlo mezi lidmi a lidé zase na to skočili.  Jak skvěle se dokáží udávat, urážet osobně nebo na internetových sítích. A těm "tvrdě spícím" to jde velmi dobře.

Naštěstí se už dost lidí začalo probouzet, ale mnozí ještě spí ve svých iluzích. Jestli se vám někdy stalo, že jste velice tvrdě usnuli a zaspali do práce, tak s vámi třeba někdo pořádně zatřásl, abyste se probrali z tvrdého spánku, a to je někdy opravdu šok.

A tak přišlo další strašení a tou je válka. Někdo nás úmyslně tahá do materiální a ekonomické krize, která je na spadnutí. Možná, že dokud měli lidé plné nákupní košíky a byli materiálně zabezpečení, chodili řádně orouškovaní, zatečkovaní, neměli důvod se duchovně probouzet. Ale ….to co se děje, má své důvody. Další možnost probudit se ze spánku a začít používat svůj selský rozum. Vše je jinak a některým to už dochází.

Možná bude třeba pro mnohé ještě hodně ztratit, aby tak našli sami sebe. Svou skutečnou podstatu bytí, své vlastní Božské Já. Pak můžeme začít tvořit nový svět na nových hodnotách. Jak to bude ale dlouho trvat, záleží bohužel na každém z nás. Každá duše je na určité své duchovní cestě a bohužel budou i některé, které se probudit ještě nedokáží. Ale vše je jak má být a i to je v pořádku. Tak buďte k těmto duším ohleduplní, neví co činní.  

 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat