pátek 7. října 2022

Dar svobodných myšlenek, emocí a pocitů



Každý z nás dostal do svého života velký dar od "stvořitele“ (doplňte si slovo dle vlastního vnímání). Je to dar svobodných myšlenek, emocí a pocitů. 

Bohužel nám nikdo nedal  k tomuto daru návod k použití. Naše vlastní myšlenky, emoce a přesvědčení nám mohou život ničit nebo uzdravit. Utápíme v pocitech strachu, zoufalství, bezmoci, vzteku, ve svých představách vytváříme katastrofické scénáře a často se utápíme ve svých negativních myšlenkách. Mnozí neví, že naše vlastní myšlenky nás mohou ale také uzdravit a pokud porozumíme vlastním emocím (které jsou navigačním systémem našeho života), můžeme změnit celý svůj život.

Neuvědomujeme-li si tuto vnitřní sílu, podléháme různým strachům, manipulacím a život s námi někdy hází ze strany na stranu. Je vědecky dokázáno, že naše myšlenky, emoce a přesvědčení vytváří kolem našeho těla elektromagnetické pole, vyzařující do okolního prostoru a na základě rezonance pak  přitahujeme do svého života podobné. Například: cítím-li se ve svém životě jako oběť a budu tento pocit a myšlenky k tomu spojené vyzařovat, budu si přitahovat do svého života stále stejné, podobné situace. 

Naše vlastní myšlenky, emoce a přesvědčení jsou úzce propojeny i s našim fyzickým tělem a naše tělo chemicky reaguje na naše vnitřní pocity (psychosomatické nemoci). Ten kdo, může ovlivnit jaké budeme mít myšlenky, jaké budeme cítit emoce a jaký budeme mít ve finále život, jen my sami.

Proto je nejvyšší čas posunout se ve svém životě o krůček dál. Přestaňte konečně předávat svou moc ostatním a staňte spolu tvořiteli vlastního zdraví a života. Žijeme v interaktivním vesmíru a svět venku je odrazem každého z nás. A pokud se podíváte na dnešní svět, stojí opravdu k zamyšlení začít změnu sami u sebe.  Bohužel v dnešní době už jde opravdu o budoucnost celého lidsva. Pokud chceme vytvořit mír ve světe, vytvořme ho nejdříve sami v sobě. Zkuste si uvědomit jakou sílu a moc mají vlastní slova, myšlenky a emoce.

Pozvánka na pracovní workshop –Energie slov, myšlenek a emocí 

https://www.studiodaja.cz/home/novinky/409-workshop-energie-nasich-slov-myslenek-a-emoci-2

Žádné komentáře:

Okomentovat