středa 5. října 2022

Duchovní probuzení a metoda EFT

Metoda EFT znamená ve volném překladu technika emoční svobody. Již pár let jsme na cestě k duchovnímu probuzení. To, co všichni hledáme není někde venku a nemusíme to pracně hledat. To, co hledáme, a vede nás k duchovnímu probuzení, je uvědomit si podstatu svého bytí. To, co hledáme je uvnitř každého z nás. 

Velmi často jsme ale uvězněni ve své mysli a ve svém egu.

Ego rádo vytváří dramata. Mnoho lidí tak nevědomky hraje role ega a nejčastější rolí je role kritika a role oběti. Technika ( metoda) EFT je velmi silným pomocným nástrojem ke zpracování negativních emocí.

Pokud hrajeme roli oběti, tak uvnitř našeho nitra cítíme křivdu, ublížení, lítost, bezmoc a pod. Jsme-li v roli kritika, cítíme často emoce vzteku, křivdy, nenávisti a pod, tak pokud nezpracujeme nejdříve své emoce, tak nemůžeme změnit své myšlenky.

Emoce jsou energií a pokud nejsou zpracovány a prožity zůstávají uvězněny ve vašem těle. Mají schopnost na energetické úrovni vyzařovat do vašeho energetického pole a přitahovat na základě rezonance, tak podobné vibrace.

EFT je skvělým svépomocným nástrojem jak uvolnit tyto emoce a pomáhá nám na cestě v osobním rozvoji. Pomůže nám odstranit mnoho emocionálních slupek, podvědomých přesvědčení a omezení k tomu, abychom mohli najít cestu sami k sobě do svého nitra. Otevře se vám tak cesta k tomu co hledáte, a to je skutečná podstata našeho Bytí. Je to čisté vědomí, je to láska naše pravá podstata.

Pokud hledáte nástroj na cestě duchovního poznání EFT může být jedním z nich.

JG



Žádné komentáře:

Okomentovat