pondělí 11. září 2023

Život je jako karetní hra…

Se svým tříletým vnoučkem hrajeme rádi karty. Skvěle umí „PRŠÍ“ a často říká „ babi neraď, umím“…a ještě častěji mne obehrává. Karty mi připomínají symbolicky náš vlastní život. Je to také taková „HRA“. Karty už máme všichni tzv. rozdány při narození, říká se jim osud, ale hrát musíme sami. A každý z nás má svobodnou volbu rozhodnutí, jak s kartami naloží.

Pokud známe pravidla a jsme v kartách pozorní, intuitivní a odvážní, můžeme vyhrát i s těmi „nejhoršími kartami“.

Někdo ale může mít v ruce „čtyři ESA“ a stejně svůj „život prohraje“(drogy, alkohol apod.). Záleží, jak se rozhodnete hrát.

Připomíná mi to život Nicka Vujicovice. Narodil se bez rukou a bez nohou. Osud mu opravdu dobré karty nenamíchal, ale přesto se rozhodl hrát. Dnes je a slavným transformačním řečníkem, spisovatelem, hercem, manželem a otcem 4 dětí. Jezdí po celém světě a učí lidi, jak se se „špatnými kartami“ nechá „vyhrát život.“

Pokud máte právě teď pocit, že vám život zamíchal s kartami, tak to nevzdávejte. Uvědomte si, že je to jen hra a užijte si třeba i to, že nyní nevyhráváte, protože věřte, že karta osudu se vždy může obrátit. Karty je dobré se naučit hrát, abyste mohli často vyhrávat a stejně tak je to s vaším životem.

A co vám poradím k vašemu životu?

Naučte se porozumět tomu, jak funguje vaše lidská mysl, vědomí a emoce. Zkuste si uvědomit, že jste více než vaše fyzické tělo. Jste DUCH ve hmotě a přišli jste si sem na tuto Zemi si zahrát hru jménem ŽIVOT. Tak nepromeškejte ani chvilku a hrajte nejlépe jak umíte.

Kdybyste se někdy v této hře ztratili, jsem tu pro vás. www.studiodaja.cz Jana G.

 

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat