středa 26. září 2018

Máte strach řídit auto ?



Jste řidič nebo řidička máte několik let řidičský průkaz a bojíte se jezdit ? Nebo vás rodina nutí si udělat řidičák a vy nemůžete překonat obavy a strach? Nebo utrácíte za kondiční jízdy a když máte sednout sami za volant tak se vám tak třesou ruce, že raději vysednete ? Nebo  jste způsobili dopravní nehodu nebo byli účastníkem bouračky a bojíte si sednout znovu za volant ?

Vím, o čem mluvím, řidičák jsem si dělala hned v osmnácti a trvalo mi dost dlouho než jsem překonala strach sama sedět za volantem. Dnes bych to řešila mnohem snadněji. Neboť existuje jednodušší řešení !


Strach je dobrý sluha ale špatný pán. Strach je emoce a emoce je energie a jako k energii k ní potřebujeme přistupovat. Možná, že se nám okolí snaží vysvětlit, abychom pochopili proč se nemáme bát a ono to nějak pořád nejde. Pochopení opravdu nestačí. Emoce prožíváme ve svém těle a strach cítíme velmi silně. Mohou se nám klepat ruce, nohy, můžeme mít pocit na zvracení, nevolnosti. Strachy nejsme schopni rozpoznat pedály a autě a vnímat kde je levá a pravá strana.  Nebo do něj raději strachy ani nesedneme. Strach je negativní emoce a příčinou všech negativních emocí je porucha v energetickém systému.

Nebo je zde metoda EFT ( technika emoční svobody) pracuje v návaznosti na vlastní energetický systém těla ( meridiánové dráhy), v propojení s psychickými a myšlenkovými bloky. Jemným poťukáváním na určitých koncových bodech meridiánových drah a soustředěním se na stávající emoci, kterou vyvolává určitá myšlenka se uvolňuje v těle napětí a blokující emoce. Po té  je možné pomocí techniky NLP ( neuorolingvistického  programování) doslova přepsat stávají informaci a odstranit  váš strach na trvalo. Překonejte první strach umět si říci o terapeutickou  pomoc, určitě se vám to vyplatí. http://www.studiodaja.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat