úterý 18. září 2018

Pozor na pozitivní afirmace

Co jsou afirmace ? Jsou to pozitivní slova, řečená nahlas, v přítomném čase za účelem změny.
Pokud jste začali číst ezoterickou či duchovní literaturu, mohli jste se potkat s doporučením říkat si každý den afirmace, proto aby vám pomohli k určité vaší životní změně .
Afirmace jsou úžasná věc, ale mají jeden háček. Musí být pro vás pravdivé. Pokud si budete několikrát denně opakovat například :
Jsem krásná a štíhlá a budete čekat, že mysl bude podle toho jednat a vy silou myšlenky zhubnete, tak na to rychle zapomeňte.
Nebo pokud si budete každý den říkat Jsem šťastná a bohatá a ve skutečnosti budete smutná, že vás opustil manžel a nemáte na nájem, tak je to opravdu horší než lepší. Takto to  prostě nefunguje.

Naši mysl máme rozdělenou na vědomou a podvědomou. Vědomá mysl rozhoduje, řeší, analyzuje, posuzuje tady a teď. Podvědomá mysl je tokový náš autopilot, řídí činnost našeho těla, orgánů, imunity, našeho pohybu apod. Také je to skladiště našich přesvědčení a nahraných programů, které nám byli možná v dobré míře vštěpovány.

Svět je nebezpečné místo.
Počkej až si budeš vydělávat, to není legrace.
Peníze nerostou na stromech
Tloušťka je dědičná
Musíš se učit jinak z tebe nic nebude ….no a na základě těchto slov, které jsme často slýchávali a přijali je za své jsme si vytvořili naše omezují přesvědčení :
Nejsem dost dobrá, za nic nestojím, nic nedokážu, způsobuji jen problémy, život je pes apod.

Pokud moje vědomá mysl si bude několikrát denně opakovat  "jsem krásná a štíhlá"  a při pohledu do zrcadla nám bude naše podvědomá mysl (ten další hlas v naší hlavě) říkat … "podívej se na sebe prdel máš jak valach jsi stejně tak odporně hnusná jako tvoje máma "….tak kdo si myslíte, že má větší moc a sílu ?
Samozřejmě ta podvědomá mysl. Ta je energeticky daleko silnější. 
Řešení problému je najít omezujícící programy a přesvědčení, které mám energeticky blokují náš život a drží nás pořád na stejném místě.
Metoda EFT je úžasná technika, která nám pomáhá najít a zpracovat tato přesvědčení. 
www.studiodaja.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat